Nauti erinomaisesta laskettelusta Alpeilla

Valitse hiihtomatka 19 upean kohteen joukosta ympäri Alppeja!

ITÄVALTA - nautinnollista laskettelua kaiken ikäisille ja reipas afterski

Zauchensee Lasketellu

Zauchensee

Zauchensee sijaitsee Itävallan laajimman hiihtoalueen Ski amadéen sydämessä. Zauchenseessa laskettellaan erittäin modernilla hiihtoalueella ja se on tunnettu Maailman cup – kilpailujen järjestämisestä. 

Lue lisää

Bad Gastein Itävalta

Bad Gastein – Alppien suosituin laskettelukohde

Loistavaa laskettelua, pitkiä rinteitä, taatusti lumivarma ja menevä afterski. Bad Gastein on ollut suomalaisten suosikkikohde Alpeilla jo useamman vuoden ajan. Aivan kuten kohteen laskettelukin.

Lue lisää

Flachau laskettelu

Flachau – aito, perheystävällinen ja monipuolinen laskettelukohde

Hohtavia carving-rinteitä, satoja kilometrejä laskettavaa, ihania metsäreittejä ja hauskoja rodel-ratoja. Flachau on paratiisi kaikentasoisille laskettelijoille. Tämä alppikylä on säilyttänyt perinteisen Charminsa hyvin.

Lue lisää

Schladming Laskettelu

Schladming – klassista ja perinteistä Itävaltaa parhaimmillaan

Leveitä carving-rinteitä, haastavia punaisia ja mustia, jotakin jokaiseen makuun. Schladming-Dachstein tarjoaa mahtavaa laskettelua ja viihtyisän ja vilkkaan kylän. Schladming on Arnold Schwarzeneggerin kotikylä, ja mies onkin täällä kovin kuuluisa.

Lue lisää

Saalbach Laskettelu

Saalbach – Alppien täydellinen laskettelukohde

Koskematonta puuterilunta, kuuma yöelämä ja yhtenäinen rinnealue! Älä aikaile liian kauan vaan varaa hiihtolomasi Saalbachiin, yhteen suosituimmista kohteistamme. Saalbach on täydellinen kohde hiihtolomallesi!

Lue lisää

St Anton Laskettelu

St. Anton – Itävallan menevä klassikkokohde

Pitkiä laskuja, maagisia offareita ja kylä joka suorastaan hengittää laskettelua ja sen perinteitä. St Anton tarjoaa maailmanluokan laskettelua. Tunnelma on erittäin kansainvälinen, ja villi yöelämä sekä afterski kuuluvat Itävallan parhaimmistoon.

Lue lisää

Ischgl Laskettelu

Ischgl - lumivarmaa idyllisyyttä ja fantastista hiihtoa

Maailmankuulu afterski, loputtomasti upeita rinteitä, mahtavaa laskettelua ja dramaattisen kaunis alppimaisema. Ischgl on ihastuttava, villi ja vaikuttava itävaltalainen alppikylä. Sinulle joka haluat monipuolista laskettelua ja haastavaa offaria.

Lue lisää

Obergurgl Laskettelu

Obergurgl – Alppien lumivarmin laskettelukohde

Kuumaa kaakaota, vitivalkoisia carving-rinteitä ja laskettelua kunnes aurinko laskee. Kuulostaako houkuttelevalta? Obergurgl on yhtä kuin korkeatasoinen laskettelu hyvin hoidetuissa rinteissä.

Lue lisää

Sölden Laskettelu

Sölden – lumivarmaa laskettelua ja aurinkoisia jäätiköitä

Mestarillisesti hoidetut rinteet, ihanat pitkät laskut, henkeäsalpaavat maisemat ja upeat offarit. Söldenissä täyttyvät täydellisen hiihtoloman vaatimukset. On monta hyvää syytä matkustaa hiihtolomalle Söldeniin! 

Lue lisää

ITALIA – maailmanluokan laskettelua ja täydellinen lasten kanssa matkustaville

Sauze d'Oulx laskettelu

Sauze d'Oulx

Upea uutuskohteemme Sauze d’Oulx sijaitsee Via Lattean alueella, joka on yksi Alppien suurimmista hiihtoalueista. Sauze d’Oulx on erittäin viehättävä, eläväinen ja kaunis italialainen kylä, 1510 metrin korkeudessa. 

Lue lisää

Alta Badia laskettelu

Alta Badia

Alta Badia on upea talviurheilukeskus Bolzanon provinssissa, joka sijaitsee Val Badia -laakson eteläpuolella upeiden Dolomiittivuorien sydämessä.  Alta Badia on osa valtavaa Dolomiti Superskitä.

Lue lisää

Cervinia laskettelu

Cervinia – klassinen ja hurmaava laskettelukohde

Korkeat vuoret, aurinkoiset päivät, pitkät rinteet ja perheystävällisyys. Viihtyisä hiihtokohde Cervinia on yksi italialaisten suosikeista maan hiihtokohteiden joukossa. Pieni keskusta on täynnä viihtyisiä pieniä ravintoloita, baareja ja kahviloita.

Lue lisää

Champoluc laskettelu

Champoluc – huippuluokan laskettelua

Mahtavia offareita, ihania nautiskelurinteitä ja haastavia mustia laskuja. Kaikki rakastavat Champolucia. Italian helmi on kuuma nimi lehdissä ja matkailusivustoilla. 

Lue lisää

Val Gardena laskettelu

Val Gardena – yksi maailman parhaista hiihtokohteista

1200 kilometriä rinteitä, 450 hissiä, 12 hiihtokeskusta ja nimetty yhdeksi maailman kymmenestä parhaasta hiihtokeskuksesta.

Lue lisää

Madonna di Campiglio laskettelu

Madonna di Campiglio – aitoa italialaista laskettelua

Upeita rinteitä, lumivarmuutta ja 50 000 neliömetrin funpark. Varaa talven hiihtomatkasi Madonna di Campiglioon. 

Lue lisää

Cortina laskettelu

Cortina – luksusta, julkkiksia ja lyömätöntä laskettelua

Maailman parasta laskettelua, mukava afterski ja ensiluokkainen yöelämä! Siinä muutama syy miksi Ruotsin kruununprinsessa Viktoria, Madonna ja muut julkkikset valitsevat hiihtokohteekseen Cortina d’Ampezzon.

Lue lisää

RANSKA – upeaa laskettelua ja Euroopan parhaat offarit

Chamonix, Laskettelu

Chamonix – Euroopan parasta laskettelua

Lumivarmuus, upea laskettelu ja mahtavat offarit. Chamonix takaa täydellisen lasketteluloman. Vuosittain kohteeseen palaa tuhansia hiihtopummeja kokemaan täydellisen laskun. 

Lue lisää

SVEITSI – Alppihiihdon helmi

Verbier Laskettelu

Verbier – suosittu hiihtokohde luksuspakkauksessa

Leveitä carving-rinteitä, haastavia kumpareikkoja, jyrkkiä mustia rinteitä tai helpompia laskuja aloittelijoille. Verbieristä löytyy jokaiselle jotakin. 

Lue lisää