20 kohdetta Alpeilla!

Nyt on aika varata talven paras viikko Alpeille. Täällä esittelemme kaikki talven 2016/2017 kohteet. Tänä vuonna meillä on jopa 3 uutta upeaa hiihtokohdetta. Val Thorens, Innsbruck ja Lech.

  

 

ITÄVALTA - nautinnollista laskettelua kaiken ikäisille ja reipas afterski

Bad Gastein – Alppien suosituin laskettelukohde

Loistavaa laskettelua, pitkiä rinteitä, taatusti lumivarma ja menevä afterski. Bad Gastein on ollut suomalaisten suosikkikohde Alpeilla jo useamman vuoden ajan. Aivan kuten kohteen laskettelukin.

Lue lisää

Saalbach – Alppien täydellinen laskettelukohde

Koskematonta puuterilunta, kuuma yöelämä ja yhtenäinen rinnealue! Älä aikaile liian kauan vaan varaa hiihtolomasi Saalbachiin, yhteen suosituimmista kohteistamme. Saalbach on täydellinen kohde hiihtolomallesi!

Lue lisää

Zell am See-Kaprun – laskettelua jäätiköllä 3000 metrissä

Klassikon paluu! Täältä suomalainen alppimatkailu alkoi 60-luvulla. Kaupunki on upea ja elävä baareineen sekä ravintoloineen. Zell -järvi aivan keskustassa kruunaa koko kauneuden. Hiihtoalueella on 40 rinnettä ja 130 rinnekilometriä. 

Lue lisää

Innsbruck – Alppien pääkaupunki ja 9 hiihtokeskusta

Vietä lomasi upeassa Alppien pääkaupungissa Innsbruckissa ja laskettele valintasi mukaan jopa 9 eri hiihtokohteessa viikon aikana. Innsbruckissa on hieno vanhakaupunki ja lukuisia huippuravintoloita, baareja ja yökerhoja. Matka lentoasemalta keskustan hotelleihin kestää vain n. 10 minuuttia.

Lue lisää

St. Anton – Itävallan menevä klassikkokohde

Pitkiä laskuja, maagisia offareita ja kylä joka suorastaan hengittää laskettelua ja sen perinteitä. St Anton tarjoaa maailmanluokan laskettelua. Tunnelma on erittäin kansainvälinen, ja villi yöelämä sekä afterski kuuluvat Itävallan parhaimmistoon.

Lue lisää

Lech – Itävallan ylellisin hiihtokeskus

Lech Zürs am Arlberg on upea hiihtokeskus keskellä Alppeja. Tämä kohde, jossa lasketellaan 1 450 m – 2 811 m välisissä korkeuksissa on Euroopan kuninkaallisten perheiden suosiossa. Lechin hotellien, ravintoloiden, baarien ja muiden palveluiden taso on erittäin korkea.

Lue lisää

Ischgl – lumivarmaa idyllisyyttä ja fantastista hiihtoa

Maailmankuulu afterski, loputtomasti upeita rinteitä, mahtavaa laskettelua ja dramaattisen kaunis alppimaisema. Ischgl on ihastuttava, villi ja vaikuttava itävaltalainen alppikylä. Sinulle joka haluat monipuolista laskettelua ja haastavaa offaria. 

Lue lisää

Schladming – klassista ja perinteistä Itävaltaa parhaimmillaan

Leveitä carving-rinteitä, haastavia punaisia ja mustia, jotakin jokaiseen makuun. Schladming-Dachstein tarjoaa mahtavaa laskettelua ja viihtyisän ja vilkkaan kylän. Schladming on Arnold Schwarzeneggerin kotikylä, ja mies onkin täällä kovin kuuluisa.

Lue lisää

Serfaus – lumivarma perheparatiisi

Serfaus-Fiss-Ladis sijaitsee korkealla Itävallan Tirolin länsiosassa. Hyvä sijainti takaa lumivarmat olosuhteet ja lisäksi Serfaus on hyvin aurinkovarma kohde. Kylä on vieraanvarainen, jossa on viihtyisiä ravintoloita ja kodikkaita viinibaareja.

Lue lisää

Obergurgl – Alppien lumivarmin laskettelukohde

Kuumaa kaakaota, vitivalkoisia carving-rinteitä ja laskettelua kunnes aurinko laskee. Kuulostaako houkuttelevalta? Obergurgl on yhtä kuin korkeatasoinen laskettelu hyvin hoidetuissa rinteissä.

Lue lisää

Sölden – lumivarmaa laskettelua ja aurinkoisia jäätiköitä

Mestarillisesti hoidetut rinteet, ihanat pitkät laskut, henkeäsalpaavat maisemat ja upeat offarit. Söldenissä täyttyvät täydellisen hiihtoloman vaatimukset. On monta hyvää syytä matkustaa hiihtolomalle Söldeniin! 

Lue lisää

ITALIA – maailmanluokan laskettelua ja täydellinen lasten kanssa matkustaville

Courmayeur – Italialainen helmi Mont Blancin juurella

Aostan-laakson perukoilla, Mont Blanc -tunnelin lähettyvillä, sijaitsee Courmayeur, joka on Italian helmi. Kylässä nautitaan italialaisittain hyvästä ruoasta ja juomasta, raaka-aineet ovat useimmiten paikallisia Aostasta. Rinnealueilla löytyy valikoimaa joka makuun, niin nautiskelijoille kuin haastavia mustia etsiville. 

Cervinia – klassinen ja hurmaava laskettelukohde

Korkeat vuoret, aurinkoiset päivät, pitkät rinteet ja perheystävällisyys. Viihtyisä hiihtokohde Cervinia on yksi italialaisten suosikeista maan hiihtokohteiden joukossa. Pieni keskusta on täynnä viihtyisiä pieniä ravintoloita, baareja ja kahviloita.

Lue lisää

Champoluc – huippuluokan laskettelua

Mahtavia offareita, ihania nautiskelurinteitä ja haastavia mustia laskuja. Kaikki rakastavat Champolucia. Italian helmi on kuuma nimi lehdissä ja matkailusivustoilla. 

Lue lisää

Val Gardena – yksi maailman parhaista hiihtokohteista

1200 kilometriä rinteitä, 450 hissiä, 12 hiihtokeskusta ja nimetty yhdeksi maailman kymmenestä parhaasta hiihtokeskuksesta.

Lue lisää

Sauze d’Oulx – nauti 400 km rinteitä aitoon italialaishenkeen

Upea uutuskohteemme Sauze d’Oulx sijaitsee Via Lattean alueella, joka on yksi Alppien suurimmista hiihtoalueista. Sauze d’Oulx on erittäin viehättävä, eläväinen ja kaunis italialainen kylä, 1510 metrin korkeudessa. 

Lue lisää

Madonna di Campiglio – aitoa italialaista laskettelua

Upeita rinteitä, lumivarmuutta ja 50 000 neliömetrin funpark. Varaa talven hiihtomatkasi Madonna di Campiglioon. 

Lue lisää

RANSKA – upeaa laskettelua ja Euroopan parhaat offarit

Val Thorens – korkealla sijaitseva hiihtokohde

Leveitä rinteitä, pitkiä laskuja, lumihuippuiset vuoret ja aurinkoisia päiviä. Val Thorensissa hiihtolomastasi tulee upea kokemus, upeaa hiihtoa ja vauhdikas afterski.

Lue lisää

Chamonix – Euroopan parasta laskettelua

Lumivarmuus, upea laskettelu ja mahtavat offarit. Chamonix takaa täydellisen lasketteluloman. Vuosittain kohteeseen palaa tuhansia hiihtopummeja kokemaan täydellisen laskun. 

Lue lisää

Les 2 Alpes - 360° panoraama näkymä 3 600 metrissä

Les 2 Alpes on Ranskan toiseksi vanhin hiihtokeskus. Keskus tunnetaan erinomaisesta Snow Parkista ja upeista rinteistään, jotka soveltuvat kaiken tasoisille laskettelijoille. Hiihdettävää on kaikkiaan 220 km. Les 2 Alpes on saanut nimensä kahdesta kylästä, Vénosc ja Mont de Lans, joiden väliin hiihtokeskus on kasvanut. 

Lue Lisää