Italia

Niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin

Italia – maailman kauneinta laskettelua ja täydellinen lapsille

Euroopan suurin hissijärjestelmä, fantastiset rinteet, herkullinen ruoka, auringonpaiste ja Alppien upeimmat huiput. On monta hyvää syytä lasketella klassisessa hiihtomaassa Italiassa. 

Laskettelukohteet Italiassa ovat tunnettuja leveistä ja hyvin hoidetuista rinteistään, jotka ovat turvallisia ja erittäin sopivia muun muassa lapsiperheille. Täältä löytyy toki myös haasteita offareita rakastaville. Riippumatta siitä oletko aloittelija vai seikkailija, tulet nauttimaan laskettelusta Italiassa maailman kauneimpien vuorten lomassa. Valtava vuoriketju Dolomiitit tarjoaa lasketteluun 12 laaksoa, josta löytyy lähemmäs 500 hissiä ja vähintään yhtä monta rinnettä. Italia tarjoaa huippuluokan hiihtoloman.

Puhumattakaan ruoasta. Italiassa on yhtä tärkeää tarjota vieraille hyvää ruokaa kuin pitää rinteet huippukunnossa. Italialaisissa hiihtokeskuksissa on vähintään yhtä monta viihtyisää kahvilaa ja ravintolaa kuin hiihtohissejäkin, ja niitä on paljon. Sci felice!

Varmista ensikauden hiihtomatkasi jo tänään!

Ennakkovaraa täältä

6 valittua lomakohdetta Italiassa

Cervinia – klassinen ja hurmaava laskettelukohde

Korkeat vuoret, aurinkoiset päivät, pitkät rinteet ja perheystävällisyys. Viihtyisä hiihtokohde Cervinia on yksi italialaisten suosikeista maan hiihtokohteiden joukossa. Pieni keskusta on täynnä viihtyisiä pieniä ravintoloita, baareja ja kahviloita.

Lue lisää

Val Gardena – yksi maailman parhaista hiihtokohteista

1200 kilometriä rinteitä, 450 hissiä, 12 hiihtokeskusta ja nimetty yhdeksi maailman kymmenestä parhaasta hiihtokeskuksesta.

Champoluc – huippuluokan laskettelua

Mahtavia offareita, ihania nautiskelurinteitä ja haastavia mustia laskuja. Kaikki rakastavat Champolucia. Italian helmi on kuuma nimi lehdissä ja matkailusivustoilla. 

Madonna di Campiglio – aitoa italialaista laskettelua

Upeita rinteitä, lumivarmuutta ja 50 000 neliömetrin funpark. Varaa talven hiihtomatkasi Madonna di Campiglioon. 

Canazei – maailmanluokan laskettelua

Canazei sijaitsee keskellä maailman suurinta hiihtoaluetta Dolomiti Superskitä, jossa on 1 200 km rinteitä, 450 hiihtohissiä ja jossa 12 hiihtokeskusta on linkitetetty hiihtohisseillä toisiinsa. Tässä viehättävässä kylässä on hieman alle 2 000 asukasta ja Canazei kylän sijainti on Fassatalissa, Val di Fassassa.

Sauze d’Oulx – nauti 400 km rinteitä aitoon italialaishenkeen

Upea uutuskohteemme Sauze d’Oulx sijaitsee Via Lattean alueella, joka on yksi Alppien suurimmista hiihtoalueista. Sauze d’Oulx on erittäin viehättävä, eläväinen ja kaunis italialainen kylä, 1510 metrin korkeudessa. 

Kartta