Hinta alk. 495 €

Cervinia

2 050 – 3 883 mpy

Cervinia – italialainen helmi ja maailmanluokan rinteet

Italian korkeimmalla sijaitseva alppikylä on tunnettu monista pitkistä ja leveistä rinteistään. Cervinia jakaa hiihtoalueen jyrkkärinteisemmän Sveitsin Zermattin kanssa, joka tekee alueesta täydellisen kombinaation kaikille. Tämä kohde tarjoaa fantastista laskettelua sekä aloittelijoille, että kokeneemmillekkin.

Cervinia Aostanlaaksossa on Italian korkeimmalla sijaitseva hiihtokeskus. Täällä aurinko, hyvä ruoka ja laskettelu yhdistyvät rentouttavalla tavalla. Koluttavanasi on yksi Euroopan suurimmista hiihtoalueista Matterhornin ja Monte Rosan kyljessä, ja rinnetarjontaa löytyy kaiken tasoisille laskijoille. Lasketella voi jopa 3883 metrin korkeudessa, joten kohde on erittäin lumivarma. Suurin osa rinteistä sijaitsee aurinkoisella eteläpuolella, joka takaa fantastisen hiihtoloman. Lue lisää laskettelusta Cerviniassa>>

Yksi maailman parhaista rinteistä

CNN listasi vastikään maailman 100 parasta rinnettä ja rinne nr. 7 La Ventina onnistui pääsemään listan 3. sijalle! Tämä reitti alkaa Plateau Rosalta 3 480m korkeudesta ja jatkaa koko matkan alas gondolihissin ala-asemalle.

Cervinia on suhteellisen pieni kohde, jossa lähes kaikki on kävelyetäisyydellä, mutta myös hiihtobussit kulkevat kylässä. Kuljeskele ympäriinsä viehättäviä kävelykatuja pitkin ja kokeile aitoja, italialaisia herkkuja jossain Cervinian monista ravintoloista tai kahviloista.

3 asiaa, mitä sinun tulee kokea Cerviniassa

  •  La Ventina (nr 7) – palkittu 3. parhaaksi rinteeksi koko maailmassa (CNN). Kokeile tämä pitkä ja leveä rinne, joka alkaa 3 480m merenpinnan yläpuolelta. 
  • Chalet Etoile – tämä lounaspaikka on pakko kokea vierailusi aikana! Tätä superviihtyisää paikkaa johtaa
  • Plan Torrette – yksi Cervinian suurimmista aurinkoterasseista, jossa on mahtavar DJ:t ja pöydillä tanssiminen on sallittua!

Syitä valita Cervinia

Laskettelua korkealla
Jopa 3883 m.p.y
Kotoisa kylä
Lumi- ja aurinkovarma
Leveät rinteet
Paljon hissejä
Vieraiden arvio

4,6 / 5

(14239 arviota)
Sää & lumen syvyys Sää & webkamerat

ke 19 joulu - 00:01

-12°C

Pilvisyys

205 cm

Lumen syvyys

Korkeus meren pinnasta 2050 m

Korkein hiihtokorkeus 3883 m

Suurin korkeusero 2296 m

Lentokenttäkuljetus 1 h 45 min

Rinteitä

350

km rinteitä

64 hissejä

11 39 20

Hotellit Cervinia

lajittele

Kartta