Hotel Marmore

”Haluamme että Marmore muiden hotelliemme tapaan olisi kuin toinen koti vieraillemma ja että vieraat haluavat palata tänne vuosi toisensa jälkeen. Odotamme innolla että saamme sinut vieraaksemme talvella. Tervetuloa!” Alppimatkat - touko 2017

Asiakasarvio

4,3 / 5

574 oma arvio

TripAdvisor arvio


Hissille

200 m

Hiihtobussille

50 m

Keskustaan

0 m

Hotel Marmore - oma hotellimme keskellä kylää 

Marmore avattiin täysin uusittuna jouluna 2017. Hotellilla on täydellinen sijainti pääkadulla. Hotellilla on oma ravintola, baari ja wellness-osasto, jotka tekevät lomastasi täydellisen. 

Marmoren korkealuokkaiset huoneet ovat sisustettu rustiikkiseen Aosta -tyyliin. Huoneissa on laadukkaat sängyt ja suurimmassa osassa huoneita löytyy myös parveke vaikuttavan Matterhornin suuntaan.  Kaikki kylpyhuoneet on sisustettu marmorilla ja kauniilla keramiikalla. Hotellissa on monta eri huonetyyppiä, joka tekee hotellista sopivan kaikille erikokoisille matkaseurueille. Hotelli soveltuu myös jopa 40-hengen konferenssiryhmille. Hotellilla on täydellinen ski-in sijainti!

 Talvelle 18/19 Hotel Marmoreen avataan uusi wellness-osasto. Täällä pääset nauttimaan höyrysaunasta ja mahdollisuudesta hierontaan (lisämaksusta).

Hotellin baarissa taitava baarimestari tarjoilee erikoisemmatkin drinkit pitkän laskupäivän päätteeksi. Tilaa paikallinen Peroni tai miksei kaikkien tuntema Aperol!

Tunnelmallinen "Ristorante Angelo" tarjoilee maukkasta italialaista ruokaa ja ravintolan laaja viinilista pitää sisällään paljon paikallisia viinejä Piemontesta ja Aostasta.  Puolihoidon varanneille asiakkaille ravintola tarjoilee 4-ruokalajin illalliset.

Miksi valita Hotel Marmore

✔︎ Täydellinen sijainti
✔︎ Italialainen keittiö
✔︎ Lähellä hissiä/Ski-In
✔︎ Täysin uudelleen rakennettu
✔︎ Wellness-osasto
✔︎ Sopii kaikille seurueille
✔︎ Tasokas palvelu
✔︎ Laadukkaat sängyt

Hotellin tiedot

Virallinen luokitus
3 tähteä
Suksivuokraamolle
20 m
Hissille
200 m
Keskustaan
0 m
Wi-Fi
Kyllä
All inclusive
Kyllä
Ravintola
Kyllä
Baari
Kyllä
Lounge
Kyllä
Hissi
Kyllä
Hieronta
Kyllä
Suksisäilytys
Kyllä
Tv
Kyllä
Vuoteiden lukumäärä
225
Luottokortti
Kyllä
Tallelokero
Kyllä
Hiustenkuivaaja
kyllä
Omistaja
Marmore S.R.L (STS)

Huoneet hotellissa Hotel Marmore

1-hengen huone

Huone yhdelle n. 14m2, jossa Grand-lit vuode (140cm), kylpy/suihku ja WC, TV, tyynymenu, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja, pyyhekuivain ja ilmainen Wi-Fi.

2-hengen huone

Huone kahdelle n. 17-23m2, jossa parivuode (180x200cm), kylpy/suihku ja WC, TV, tyynymenu, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja, pyyhekuivain, ilmainen Wi-Fi, osassa huoneista parveke.

2-/3-hengen huone vuodesohvalla

Huone 2-3-hengelle n. 17-23m2, jossa paricuode (180x200cm) ja mukava vuodesohva (80x200cm), kylpy/suihku ja WC, TV, tyynymenu, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja, pyyhekuivain, ilmainen Wi-Fi, osassa huoneista parveke.

4-hengen huone

4-hengen guone on n. 25m2, jossa parivuode (180x200xm) ja mukava vuodesohva (160x200cm), kylpy/suihku ja WC, TV, tyynymenu, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja, pyyhekuivain, ilmainen Wi-Fi, parveke suurimmassa osassa huoneita.

4-5-hengen huone

Huone 4-5-hengelle n. 35m2, jossa kaksi parivuodetta (180x200cm) ja mukava vuodesohva (80x200cm), TV, tyynymenu, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja, pyyhekuivain, ilmainen Wi-Fi, osassa huoneista parveke.

5-6-hengen huone

Huone 5-6-hengelle n. 35m2, jossa parivuode (180x200cm), kaksi 1-hengen vuodetta (90x200cm) ja mukava vuodesohva (160x200cm), TV, tyynymenu, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja, pyyhekuivain, ilmainen Wi-Fi, osassa huoneista parveke.