Hotel Marmore

”Haluamme että Marmore muiden hotelliemme tapaan olisi kuin toinen koti vieraillemma ja että vieraat haluavat palata tänne vuosi toisensa jälkeen. Odotamme innolla että saamme sinut vieraaksemme talvella. Tervetuloa!” Alppimatkat - touko 2017

Asiakasarvio

4,3 / 5

574 oma arvio

TripAdvisor arvio


Hissille

200 m

Hiihtobussille

50 m

Keskustaan

0 m

Hotel Marmore 

 Klassinen, lähes 70 vuotta vanha Hotel Marmore, avataan jälleen joulukuussa 2017. Tämä legendaarinen hotelli, joka sijaitsee kylän parhaalla paikalla, on ollut suljettuna yli neljä vuotta. Hotelli on rakennettu täysin uudestaan kahden viime vuoden aikana. Hotelli on myös saanut uuden isännän viime keväänä ja on nyt STS:n omistuksessa.

Tämä täydellisesti uudelleen rakennettu hotelli on Cervinian vanhin hotelli. Talossa on 70 hienoa huonetta, 7 kerrosta ja hotellilla on paras sijainti kylän pääkadulla. Laskettelet suksilla lähes hotellin ovelle asti.

Tyylikkäässä Ravintola Angelossa tarjoillaan aamiaiset ja illalliset. Nauti italialaisesta keittiöstä ja lähialueiden upeista viineistä Aostasta ja Piemontesta. Ravintolan yhteydessä on viihtyisä baari. Kaikki huoneissa, jotka on sisustettu Aostan -tyylin mukaan on DUX-sängyt, TV, tallelokero ja ilmainen Wifi. Osassa huoneista parveke.

Kylpyhuoneet ovat marmoria ja tyylikästä keramiikkaa. Hotellissa
on kahden hengen huoneita, osaan mahdollisuus saada myös lisävuode tai 3- ja 4-hengen sekä 5- ja 6-hengen huoneita, joissa on kaksi kylpyhuonetta.

Miksi valita Hotel Marmore

✔︎ Täydellinen sijainti
✔︎ Italialainen keittiö
✔︎ Lähellä hissiä
✔︎ Täysin uudelleen rakennettu
✔︎ Mukavat huoneet
✔︎ Sopii kaikille seurueille
✔︎ Tasokas palvelu
✔︎ Laadukkaat sängyt

Hotellin tiedot

Virallinen luokitus
3 tähteä
Suksivuokraamolle
20 m
Hissille
200 m
Keskustaan
0 m
Wi-Fi
Kyllä
All inclusive
Kyllä
Ravintola
Kyllä
Baari
Kyllä
Lounge
Kyllä
Hissi
Kyllä
Hieronta
Kyllä
Suksisäilytys
Kyllä
Tv
Kyllä
Vuoteiden lukumäärä
225
Luottokortti
Kyllä
Tallelokero
Kyllä
Hiustenkuivaaja
kyllä
Omistaja
Marmore S.R.L (STS)

Huoneet hotellissa Hotel Marmore

1-hengen huone

Huone yhdelle n. 14m2, jossa Grand-lit vuode (140cm), kylpy/suihku ja WC, TV, tyynymenu, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja, pyyhekuivain ja ilmainen Wi-Fi.

2-hengen huone

Huone kahdelle n. 17-23m2, jossa parivuode (180x200cm), kylpy/suihku ja WC, TV, tyynymenu, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja, pyyhekuivain, ilmainen Wi-Fi, osassa huoneista parveke.

2-/3-hengen huone vuodesohvalla

Huone 2-3-hengelle n. 17-23m2, jossa paricuode (180x200cm) ja mukava vuodesohva (80x200cm), kylpy/suihku ja WC, TV, tyynymenu, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja, pyyhekuivain, ilmainen Wi-Fi, osassa huoneista parveke.

4-hengen huone

4-hengen guone on n. 25m2, jossa parivuode (180x200xm) ja mukava vuodesohva (160x200cm), kylpy/suihku ja WC, TV, tyynymenu, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja, pyyhekuivain, ilmainen Wi-Fi, parveke suurimmassa osassa huoneita.

4-5-hengen huone

Huone 4-5-hengelle n. 35m2, jossa kaksi parivuodetta (180x200cm) ja mukava vuodesohva (80x200cm), TV, tyynymenu, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja, pyyhekuivain, ilmainen Wi-Fi, osassa huoneista parveke.

5-6-hengen huone

Huone 5-6-hengelle n. 35m2, jossa parivuode (180x200cm), kaksi 1-hengen vuodetta (90x200cm) ja mukava vuodesohva (160x200cm), TV, tyynymenu, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja, pyyhekuivain, ilmainen Wi-Fi, osassa huoneista parveke.