Champoluc

1 579 – 3 260 mpy

Champoluc – huippuluokan laskettelua

Mahtavia offareita, ihania nautiskelurinteitä ja haastavia mustia laskuja. Kaikki rakastavat Champolucia. Italian helmi on kuuma nimi lehdissä ja matkailusivustoilla. 

Jos haluaa hiihtoloman, jonka keskeisin asia on hyvä laskettelu, kannattaa valita kohteeksi Champoluc. Kohde sijaitsee Alppien toiseksi korkeimman vuoren Punta Dufourin (4634m) vierellä Monte Rosan vuoriryhmän lähellä. Täydellinen hiihtokohde intohimoisille laskettelijoille.

Champoluc vetää puoleensa laskettelun harrastajia vuosi toisensa jälkeen, eikä ihme. Rinteistä löytyy jokaiselle jotakin. Perheille sopivat helpommat rinteet, vaativampaan makuun löytyy paljon pitkiä punaisia ja mustia rinteitä. Offpiste-lasku on myös ensiluokkaista.

Champolucin kylä on pieni ja charmikas, jonka ystävällinen ja avulias paikallisväestö arvostaa pohjoismaalaisia vieraitaan. Hotellimme ovat korkeaa tasoa, ja sijaitsevat lähellä rinteitä ja hissejä. Lue lisää laskettelusta Champolucissa >>

3 vinkkiä Champolucin vierailijoille

  • Il Balivo - yksi parhaimmista ja suosituimmista ravintoloista Champolucissa. Täydellinen tilaisuus kokeilla pohjois Italian erikoisuuksia ja paikallisia viinejä
  • Termalbadet - uusi ja ylellinen kylpylä, jossa on paljon erilaisia altaita sisällä ja ulkona.
  • Colle del Lys - yksi Euroopan korkeimmista helikopteripudotuksista jopa 4300 metrin korkeudessa. Tarjoamme yhdessä paikallisten vuoristoppaiden kanssa helikopterikierroksia Champolucissa. Mikä muukaan tekisi hiihtomatkastasi vieläkin ikimuistoisemman kuin heliskiing!

 

Syitä valita Champoluc

Sopii kaikille laskettelijoille
Ihanat offarit
Lumivarma
Kotoisa kylä
Hienot hotellit
Majesteettinen luonto
Vieraiden arvio

4,5 / 5

(3977 arviota)
Sää & lumen syvyys Sää & webkamerat

ma 18 helmi - 00:02

-1°C

Aurinko

130 cm

Lumen syvyys

Korkeus meren pinnasta 1579 m

Korkein hiihtokorkeus 3260 m

Suurin korkeusero 1759 m

Lentokenttäkuljetus 1 h 45 min

Rinteitä

180

km rinteitä

35 hissejä

12 52 25

MonterosaSPA

Monterosa SPA on ihastuttava kylpylä Monte Rosa -jäätikön juurella Champolucissa. Fantastiset näkymät Monte Rosa -vuorimassiiville tekevät kylpylästä ideaalisen rentouttaville hetkille ja kauniista luonnosta nauttimiselle. Kylpylän tarjonta on laaja, sisältäen kaiken aina Thermal-altaista ja saunaosastosta kauneushoitoihin ja Welnes-osastoon. Tai miksipä et kokeilisi fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia tehostavaa Aufguss-saunarituaalia? 

 

Hotellit Champoluc

lajittele

Kartta