Huvielämä Champolucissa

Huvielämä Champoluc

Champolucin charmikas kylä ja sen vaatimaton, mutta viehättävä profiili luovat yhdessä viihtyisän ilmapiirin. Erinomaista ruokaa ja kodikas kohde, joka on kokemisen arvoinen.

Hotel Castorin pubissa kokoonnutaan tiistaisin laulamaan yhdessä omistaja Hermanin soittaessa pianoa. Hieman ylempänä pääkadulla sijaitsee Santé, viihtyisä pieni baari, jossa baarimikko Rudy tarjoilee virkistävää juomaa ja antipastoa.

Ravintola Atelier Gourmandissa, joka sijaitsee hissin vieressä, on usein hyvä afterski. Toinen vaihtoehto afterski paikaksi on Brunos Bar ja se sijaitsee rinteessä. Iltaisin Il Golosone pubissa on hyvä meininki. Yökerho Pachamamassa meno jatkuu aamun pikkutunneille saakka. Champolucissa on monia hyviä ravintoloita ja yksi parhaista ja tunnetuimmista on Il Balivo, täällä tarjoillaan perinteistä pohjoisitaliaista ruokaa ja hyvä palvelu. L'Essentiel ravintola on myös vierailemisen arvoinen.

Hyvä keittiö, joka tarjoilee mm. useita erinomaisia kala-annoksia. La Grange erinomainen ruoka ja ravintola on saanut aiemmin myös Guide Michelin tähden. Rinnealueelta löytää myös monia hyviä ravintoloita, joista mainitsemisen arvoisia mm. perheomisteinen La Mandria ja ravintola Punta Jolanda, joka on tunnettu sen fantastisesta aurinkoterassistaan, josta upea näkymä Gressoneys laakson yli.

Castor. Viehättävä englantilainen pubi Hotel Castorin alakerrassa.
Campo Base. Lounasravintola, jota pyörittää muutama vuorikiipeilijä ja vapaalaskija.
Rifugo Belvedere. Hieno rinneravintola ja baari. Hyvää musiikkia. Monet jäävät istumaan iltapäiväksi ja ottamaan aurinkoa. Hyvää ruokaa ja loistava viinilista. 
Punta Jolanda. Hieno rinneravintola.
L'Essentiel. Viihtyisä ravintola, jossa paikallisia erikoisuuksia.
Pachamama Pub. Hyvä afterski-meininki.
Il Balivo. Yksi kylän parhaimmista ravintoloista. Loistava palvelu ja tunnelma.