Laskettelu Madonnassa

Laskettelu Madonna

Hienointa, mitä Madonnassa on, ovat italialaiset, jotka eivät matkusta kylään vain lasketellakseen vaan myös nauttimaan upeasta luonnosta ja shoppailusta. Tämä tarkoittaa sitä, että yöllisen runsaan lumisateen jäljiltä osa rinteistä on lähes koskemattomia vielä seuraavana iltapäivänä. Hissiyhtiö on investoinut valtavasti uusiin hisseihin, minkä vuoksi jonot ovat lähes tuntematon käsite. 

Kaudelle 2012 avattiin uusi hissiyhteys Madonnan ja Pinzolon välille ja tämän yhteyden takia rinnekilometrejä on nyt huomattavasti enemmän. Viisi aluetta on nyt hiihtohisseillä yhteydessä toisiinsa ja liikkuminen niiden välillä on todella helppoa. Monte Spinale (2 101 m). Alueella on useita erittäin hyviä rinteitä. Kokeile musta 70, joka tulee koko matkan alas kylään saakka. Punainen 73 on erinomainen carving-rinne. Passo Groste (2 444 m). Passo Grostella on lähinnä helppoja sinisiä rinteitä, jotka soveltuvat koko perheelle mutta myös muutama hyvä punainen rinne. Cinque Laghi. Alueella on monta hyvää carving-rinnettä. Cinque Laghilla on myös maailmancup-kisoista tuttu rinne Canalone Miramonte. Rinne on todella jyrkkä ja teknisesti yksi alppisirkuksen vaikeimmista. Pradalago. Pradalagon alueella on paljon hyviä rinteitä, joista musta 57 on ehdottamasti kokemisen arvoinen! Jos hiihdät rinteen 46, voit jatkaa hissillä ylös Monte Vigolle, josta voi lasketella Folgaridan tai Marillevan suuntaan. Myös PinzoloTonale ja Ponte di Legno kuuluvat Super Skiraman piiriin. Pisin rinne, 5210m pitkä 101 löytyy Pinzolosta.

Murtomaahiihto

Madonna di Campiglion ympäristöstä löytyy kaksi murtomaahiihtoaluetta.

Campo Carlo Magnossa on seuraavat latuvaihtoehdot:

  • Mondifirá harjoituslatu – 0,5km, todella helppo.
  • Babylatu – 3,5km, helppo.
  • Sprinttilatu – 7,5km keskivaikea.
  • Maailmancuplatu – 10,5km, vaikea.

Paikan päällä Campo Carlo Magnossa on pukuhuone, hiihtokoulu, suksivuokraus, ravintola ja suksipalvelu. Päivämaksu latujen käyttöön on 6€.

Carisolossa on seuraavat latuvaihtoehdot:
5km reitti jossa lumetusjärjestelmä, 3km reitistä valaistua. Auki 09:00 – 22:00.

Carisolossa on pukuhuone, suksipalvelu ja suksivuokraus. Murtomaahiihto täällä on ilmaista.