Ravintolat ja baarit Sestrièressä

Ravintolat ja baarit Sestrièressä

Sestrièrssä on muutamia viihtyisiä ravintoloista, baareja ja kahviloita. Useimmat tarjoilevat italialaista ja ranskalaista ruokaa. Kokeile gnoccia ja raclettia. Myöhemmin illalla jos menokenkää vipattaa, kylässä on useita pubeja, baareja ja discoja. Afterski on kansainvälinen.

Ravintolat Sestrièressä

  • Last Tango – Yksi kylän suosituimmista. Kiva ilmapiiri ja takka. Pieni menu jossa paljon paikallisia herkkuja  kuten lammasta, pastaa ja gnocchia. Listalla myös fondue ja raclette, ennakkovarausta näihin suositellaan.
  • Vineria del Colle, Grand Hotel – Italialainen gourmetravintola ja paljon herkkuja Piemonten alueelta. Hyvä viinilista.
  • Pinky Bar – Pub/ravintola. Tänne tullaan useimmiten oluelle ja pizzalle.
  • Il Cebtro – Kylän parhaat pihvit tarjoillaan täällä. Hyvää lihaa! Listalla toki myös pizzoja. Hyviä jälkiruokia.
  • Dieci HP – Ravintola ja pub jossa livemusiikkia. Ruoka-annokset ovat kauniisti aseteltuja ja ruoka hyvää.
 

Disco Tabata

Kylän suostuin yökerho. Tänne mahtuu jopa 1 500 henkeä. Tabatassa on musiikista vastaa yleensä suositut iltalialaiset vieras DJ:t. Sijainti keskustassa Grand Hotellin yhteydessä. Julkkisten suosima, yleensä eniten väkeä viikonloppuisin kun italialaiset valtaavat kylän viikonloppu vierailuillaan.

 

Afterski - Gragote Fashion Café

Hiihtohissien välissä, missä rinteet päättyvät, on Gragote Fashio Cafè. Suosittu afterki iltapäivisin, ulkona ja sisällä. Livemusiikka terassilla. Avoinna klo 20 saakka. Kätevä maksutapa, ostat kassalta ”kolikoita” joilla maksat baarissa. Ei lompakon kaivamista joka kerta kun hakee juoman.