Val Gardena

1 563 – 2 520 mpy

Val Gardena – yksi maailman parhaista hiihtokohteista

1200 kilometriä rinteitä, 450 hissiä, 12 hiihtokeskusta ja nimetty yhdeksi maailman kymmenestä parhaasta hiihtokeskuksesta. Suuremmaksi ja paremmaksi ei voi muuttua! Matkusta kauniiseen Val Gardenaan tulevana talvena. 

Olemme iloisia voidessamme esitellä yhden suosituimmista kohteistamme, Val Gardenan. Vastustamaton Val Gardena sijaitsee keskellä Dolomiitteja ja kuuluu maailman suurimpaan hiihtoalueeseen, Dolomiti Superskihin. Alue on tunnettu mahtavasta laskettelustaan, kuvankauniista maisemistaan ja täydellisesti hoidetuista rinteistään. Murtsikan ystäville löytyy miltei 100 km latuja. Lue lisää laskettelusta Val Gardenassa >>

Val Gardena – viihtyisä ja vilkas laakso

Val Gardena on yhteisnimi laaksolle, jossa sijaitsevat kylät Selva, St. Christina ja Ortisei. Meidän hotellimme sijaitsevat Selvassa, Val Gardenan portissa Dolomiti Superskin alueelle. Kylä on kaunis ja järkevästi rakennettu, sillä missä tahansa asutkin, pääset kätevästi rinteisiin ja lähimmälle hissille. Kylässä on myös suuri tarjonta ihania ravintoloita ja kahviloita. Afterskin ystäville ja yöelämän kiitäjille löytyy taatusti omat suosikkinsa. Val Gardena tarjoaa unohtumattoman hiihtoloman.

Lue lisää huvielämästä Val Gardenassa >>

Syitä valita Val Gardena

Suuri hiihtojärjestelmä
Leveät ja pitkät rinteet
Maailmanluokan ruokaa
Aurinkovarma
Kotoisa kylä
1220 km rinteitä
Vieraiden arvio

4,7 / 5

(4549 arviota)
Sää & lumen syvyys Sää & webkamerat

ke 25 huhti - 01:01

8°C

puolipilvistä

0 cm

Lumen syvyys

Korkeus meren pinnasta 1563 m

Korkein hiihtokorkeus 2520 m

Suurin korkeusero 1275 m

Lentokenttäkuljetus 1 h 45 min

Rinteitä

1220

km rinteitä

450 hissejä

122 727 366

Varmista ensikauden hiihtomatkasi jo tänään!

Ennakkovaraa täältä

Hotellit Val Gardena

lajittele

Kartta