Itävalta

Laskettelijan paratiisi

Itävalta – maailmanluokan laskettelua ja menevä yöelämä

Itävalta tarjoaa kaikkea hiihtolomallesi. Upeita pitkiä rinteitä, mahtavia offareita, henkeäsalpaavia maisemia sekä Alppien ylivoimaisesti parhaan afterskin. 

Lumivarmasta Itävallasta on nopeasti tullut suomalaisten suosituin Alppimaa. Yli sadan vuoden kokemus hiihtomatkailusta ja suuri valikoima erilaisia hiihtokeskuksia modernein hissein hurmaavat vaativankin laskettelijan. Riippumatta siitä, oletko aloittelija, kokenut laskettelija tai matkassa perheenä lasten kanssa, löytyy Itävallasta kohteita jotka sopivat juuri sinulle.  

Itävalta tarjoaa paljon muutakin kuin laskettelua. Täällä voit rentoutua ihanissa kylpyläkohteissa ja nautiskella monissa hyvissä ravintoloissa, sekä myös juhlia ja pitää hauskaa monipuolisessa huvielämässä niin afterskissä kuin ilta-aikaan. 

Jos olet kerran ollut hiihtolomalla Itävallassa, tulet palaamaan. Itävaltalainen tunnelma, fantastinen laskettelu, hyvä ruoka ja afterski ovat vain muutama osa onnistunutta hiihtolomaa. Varaa laskettelumatkasi Itävaltaan. Valitse kohde josta tulee uusi talviparatiisisi. 

Varmista ensikauden hiihtomatkasi jo tänään!

Ennakkovaraa täältä

11 valittua lomakohdetta Itävallassa

Bad Gastein – Alppien suosituin laskettelukohde

Loistavaa laskettelua, pitkiä rinteitä, taatusti lumivarma ja menevä afterski. Bad Gastein on ollut suomalaisten suosikkikohde Alpeilla jo useamman vuoden ajan

Saalbach – Alppien täydellinen laskettelukohde

Koskematonta puuterilunta, kuuma yöelämä ja yhtenäinen rinnealue! Älä aikaile liian kauan vaan varaa hiihtolomasi Saalbachiin, yhteen suosituimmista kohteistamme. Saalbach on täydellinen kohde hiihtolomallesi!

Kirchberg - Kitzbühel - valtavasti laskettavaa

Kitzbühelin naapurikylä Kirchberg on vilkas alppikylä itäisessä Tirolissa, Innsbruckin ja Salzburgin välissä, matkaa molempiin on noin 85 km. Kylä sijaitsee vain 6 km Kitzbühelistä ja niillä on yhteinen hiihtoalue, rinteitä on 179 km ja suurin osa rinteistä on sinisiä ja punaisia.

St. Anton – Itävallan menevä klassikkokohde

Pitkiä laskuja, maagisia offareita ja kylä joka suorastaan hengittää laskettelua ja sen perinteitä. St Anton tarjoaa maailmanluokan laskettelua. Tunnelma on erittäin kansainvälinen, ja villi yöelämä sekä afterski kuuluvat Itävallan parhaimmistoon.

Ischgl – lumivarmaa idyllisyyttä ja fantastista hiihtoa

Maailmankuulu afterski, loputtomasti upeita rinteitä, mahtavaa laskettelua ja dramaattisen kaunis alppimaisema. Ischgl on ihastuttava, villi ja vaikuttava itävaltalainen alppikylä. Sinulle joka haluat monipuolista laskettelua ja haastavaa offaria.

Obergurgl – Alppien lumivarmin laskettelukohde

Kuumaa kaakaota, vitivalkoisia carving-rinteitä ja laskettelua kunnes aurinko laskee. Kuulostaako houkuttelevalta? Obergurgl on yhtä kuin korkeatasoinen laskettelu hyvin hoidetuissa rinteissä.

Sölden – lumivarmaa laskettelua ja aurinkoisia jäätiköitä

Mestarillisesti hoidetut rinteet, ihanat pitkät laskut, henkeäsalpaavat maisemat ja upeat offarit. Söldenissä täyttyvät täydellisen hiihtoloman vaatimukset. On monta hyvää syytä matkustaa hiihtolomalle Söldeniin! 

Schladming – klassista ja perinteistä Itävaltaa parhaimmillaan

 Leveitä carving-rinteitä, haastavia punaisia ja mustia, jotakin jokaiseen makuun. Schladming-Dachstein tarjoaa mahtavaa laskettelua ja viihtyisän ja vilkkaan kylän. Schladming on Arnold Schwarzeneggerin kotikylä, ja mies onkin täällä kovin kuuluisa.

Zell am See-Kaprun – laskettelua jäätiköllä 3000 metrissä

Klassikon paluu! Täältä suomalainen alppimatkailu alkoi 60-luvulla. Kaupunki on upea ja elävä baareineen sekä ravintoloineen. Zell -järvi aivan keskustassa kruunaa koko kauneuden. Hiihtoalueella on 40 rinnettä ja 130 rinnekilometriä. 

Lech – Itävallan ylellisin hiihtokeskus

Lech Zürs am Arlberg on upea hiihtokeskus keskellä Alppeja. Tämä kohde, jossa lasketellaan 1 450 m – 2 811 m välisissä korkeuksissa on Euroopan kuninkaallisten perheiden suosiossa. Lechin hotellien, ravintoloiden, baarien ja muiden palveluiden taso on erittäin korkea.

Innsbruck – Alppien pääkaupunki ja 9 hiihtokeskusta

Vietä lomasi upeassa Alppien pääkaupungissa Innsbruckissa ja laskettele valintasi mukaan jopa 9 eri hiihtokohteessa viikon aikana. Innsbruckissa on hieno vanhakaupunki ja lukuisia huippuravintoloita, baareja ja yökerhoja. Matka lentoasemalta keskustan hotelleihin kestää vain n. 10 minuuttia.

Kartta