Bad Gastein

1 100 – 2 700 mpy

Bad Gastein – Alppien suosituin hiihtokohde

Loistavaa laskettelua, pitkiä rinteitä, taatusti lumivarma ja menevä afterski. Bad Gastein on ollut suomalaisten suosikkikohde Alpeilla jo useamman vuoden ajan. Bad Gasteinin keskustassa sijaitsee ylväs tähtihotellimme Salzburger Hof, jossa ruoka ja majoitustaso ovat ehdotonta huippuluokkaa. Aivan kuten kohteen laskettelukin. 

Korkeiden lumivuorten välissä, Gastein-laakson perällä sijaitsee Itävallan ihastuttavin hiihtokohde Bad Gastein. 1100-2700 metrin välissä sijaitseva hiihtoalue tarjoaa laskettelua viidellä eri rinnealueella, joista löytyy valittavaa kaiken tasoisille laskijoille. Bad Gasteinin rinnealueet kuuluvat maailman parhaiden joukkoon, ja houkuttelevat vuosittain laskettelijoita kaikkialta Euroopasta. Pitkät hyvin hoidetut rinteet ja moderni hissijärjestelmä takaavat lasketteluelämyksen. Voit koluta viittä eri rinnealuetta koko viikon ja silti edelleen löytää uusia rinteitä.  Lue lisää laskettelusta Bad Gasteinissa >> 

Bad Gastein – enemmän kuin lasketteluloma 

Bad Gastein sopii myös heille jotka haluavat tehdä muutakin kuin lasketella. Kylä on tunnettu pienistä viehättävistä ravintoloistaan, lämpimistä lähteistään ja legendaarisesta huvielämästään. Visiitti Silver Bullet Bariin laskupäivän päätteeksi on ehdoton! Elävä musiikki takaa hyvän menon niin afterissa kuin ilta-aikaan, ja iloinen hiihtokansa saa tunnelman nousemaan kattoon. Lue lisää Bad Gasteinin huvielämästä >>

Tapahtumat Bad Gastein

Laskettelun lisäksi Bad Gasteinissa tapahtuu paljon talviaikaan. Helmikuussa Red Bull Play Streets valtaa keskustan kadut. Tapahtuma houkuttelee paikalle jopa 10 000 katsojaa joka vuosi, ja saa tunnelman kohoamaan korkealle. Lisäksi Silver Bulletin ulkopuolella, kiipeilyseinällä järjestetään vuosittain suuri jääkiipeilykilpailu. 

Tulevalle talvelle valmistellaan nyt uutta offpist –retkeä Kasereben –hissin huipulta aina alas Angertaliin saakka. Sääolosuhteista riippuen tulee reitti tarjoamaan niin kumparelaskua kuin myös syvässä lumessa laskua. Ehdottomasti laskijalle, joka kaipaa hauskuutta laskuihin!

Luo oma laskudiagrammi hiihtomatkaltasi! Nyt voit internetin kautta rekisteröidä korkeuserot, rinnekilometrit sekä kuinka monta hissinousua olet tehnyt lomasi aikana Bad Gasteinissa. Voit myös vertailla itseäsi muihin laskijoihin ja osallistua eri kilpailuihin. Ainoa asia mitä sinun tulee tehdä on rekisteröidä hissilippusi numero osoitteessa www.skiline.cc.

Säästä jopa 650 € per lapsi!

Ainutlaatuisilla lapsialennuksillamme matkustat todella edullisesti perheesi kanssa Bad Gasteiniin talvella. Kaikissa hotelleissamme on voimassa lapsialennukset, josta voitte valita juuri teille sopivan.
Hotel Salzburger Hof 395 €*
Villa Orania 395 €*
Hotel Eden Rock -650 €**
Ski Lodge Reineke -650 €**
Hotel Gisela -650 €**
Kaikki hintaesimerkit koskee 2-6v. lapsia lisävuoteella jouluna/uutenavuotena sekö tammikuussa. * Lapsen perushinta **Alennus perushinnasta
Vieraiden arvio

4,4 / 5

(30169 arviota)
Sää & lumen syvyys Sää & webkamerat

pe 22 syys - 01:02

3°C

Kaunista

0 cm

Lumen syvyys

Korkeus meren pinnasta 1100 m

Korkein hiihtokorkeus 2700 m

Pisin lasku 1500 m

Lentokenttäkuljetus 1 h 15 min

Rinteitä

210

km rinteitä

44 hissejä

8 39 16