Laskettelu Bad Gasteinissa

Laskettelu Bad Gasteinissa

Bad Gasteinin ulottuvilla on koko Gasteiner-laakson rinnetarjonta. Tämä käsittää viisi rinnealuetta ja yli 210 km hyvinhoidettuja rinteitä sekä puurajan ylä- että alapuolella. Valinnanvaraa on runsaasti, sopivia rinteitä löytyy kaiken tasoisille ja –ikäisille laskijoille.

Katso lisää:
» Rinnekartta ja lumiraportti
» Hissilippu
» Murtomaahiihto

Uuden Stubnerkogel-hissin ala-asema sijaitsee kävelymatkan päässä kaikista hotelleistamme, aivan kylän keskustassa. Stubnerkogel on tunnettu yhtenä Alppien parhaista lasketteluvuorista, ja haastaa vaativampaakin laskijaa mainioilla rinteillään. Yksi helmistä on punainen rinne B11 alas Angertaliin, josta pääset jatkamaan edelleen viereiselle vuorelle Schlossalmille. Jonot ovat täällä lähes tuntematon käsite uskomattoman hissikapasiteetin ansiosta –modernit hissit vievät tunnissa jopa 75 000 laskijaa huipulle! Schlossalm tarjoaa laakson pisimmän laskun, n. 9 km ja yli 1 400 korkeusmetriä Hohe Schartelta 2 300 m alas Bad Hofgasteinin kylään. Tämän upean laskun lisäksi löytyy monipuolisesti rinteitä niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin alppitykeille. Sportgastein on tunnettu laskettelusta puurajan yläpuolella, sekä uskomattomasta panoraamanäkymästään. Tänne kannattaa suunnata kauniina päivänä ja nauttia auringosta rinteessä tai suurilla aurinkoterasseilla! Koko Sportgasteinin rinnealue on Hohe Tauernin kansallispuiston aluetta ja hyvällä tuurilla saatat nähdä jopa gemssin rinteiden lähettyvillä. Alueella on paljon upeita offareita. Varaa vuoristo-opas ja nauti unohtumattomasta päivästä rinteiden ulkopuolella!

Graukogelilla on aikoinaan laskettu maailmancupin osakilpailuja. Legendat kuten Toni Sailer muistetaan täällä edelleen vahvasti. Graukogelilla lasketaan luonnon lumella ja valittavana on niin haastavaa mustaa kuin leppoisaa sinistäkin. Dorfgastein on laakson pohjois-osan mainio rinnealue, joka tarjoaa hieman suojaisampaa laskettelua huonommallakin säällä. Dorfgasteinin alue on erittäin suosittu lapsiperheiden keskuudessa. Rinteitä on joka makuun ja pitkät laskut naapurilaakson Grossarlin puolelle ovat monien suosikkeja ja soveltuvat erittäin hyvin myös carvighiihtoon. Muista myös syödä laakson paras strudel Grabnerhüttellä.

Rinnekartta Bad Gastein

Vieraiden arvio

4,4 / 5

(33311 arviota)
Sää & lumen syvyys Sää & webkamerat

su 21 tammi - 08:31

-11°C

Lumi

260 cm

Lumen syvyys

Korkeus meren pinnasta 1100 m

Korkein hiihtokorkeus 2700 m

Suurin korkeusero 1500 m

Lentokenttäkuljetus 1 h 15 min

Rinteitä

210

km rinteitä

44 hissejä

8 39 16

Hissilippu Bad Gasteinissa

Bad Gasteinin hissilippu käy kaikilla viidellä eri hiihtoalueella - Bad Gastein, Sportsgastein, Angertal, Bad Hofgastein ja Dorfgastein.

 

Hinnat 6 päivän hissilippuun Bad Gasteinissa

Ikäv. 52-1v. 2-4v. 5-13v. 14-16
Aikuinen 257€ 248€ 257€ 239€
Nuori 16-18v. 193€ 186€ 193€ 179€
Lapsi 6-15v. 129€ 124€ 129€ 120€
Lapsi 0-5v. 0€ 0€ 0€ 0€
Haluatko lisätä hissilipun matkaasi?
Soita meille numeroon 09 67 13 14 tai kirjaudu Minun Matkani-osioon kotisivuillamme.

Murtomaahiihto Bad Gasteinissa

Bad Gasteinin talviparatiisi tarjoaa murtomaahiihdon ystäville yli 45 kilometriä pitkiä ja erinomaisesti hoidettuja latuja. Lähde hiihtämään upeaan ympäristöön, korkealle lumisiin Alppimaisemiin.

Sportgasteinissa on 20 kilometriä hienoja ja hyvin hoidettuja latuja sekä perinteiseen että vapaaseen hiihtoon. Böcksteinista löytyy 5 kilometriä helppoja latuja sekä golfradan latu, joka on täydellinen iltapäivän lenkki. Alle olemme listanneet lisätietoa Bad Gasteinin alueen hoidetuista hiihtoladuista. Toki on hyvä huomioida, että lumitilanteen on oltava salliva murtomaahiihtoon, jotta ladut voidaan hoitaa asianmukaisesti.

Murtomaahiihtoladut Bad Gasteinissa

Ladut Pituus Tyyli
Sportgastein Yhteensä 9,2 km: 5,1 km + 2,4 km + 1,7 km perinteinen ja vapaa
Böckstein Yhteensä 7 km: 2 km + 5 km perinteinen ja vapaa
Himmelwand Yhteensä 3 km perinteinen ja vapaa
Golfkenttä Yhteensä 3,6 km + 2 km + 1,6 km perinteinen ja vapaa