Lapset matkustavat eurolla

Perhaelennukset Bad Gasteinissa

Bad Gastein – Alppien perheparatiisi!

Bad Gastein on hiihtoparatiisi koko perheelle – täältä löydät perheystävällisiä laskettelumahdollisuuksia, Kid Clubin, skandinaavisen hiihto-opettajan ja suuren kylpylän.

Monissa hotelleissamme todella suuret lapsialennukset

Katso kaikki hotellit  →

Soita saadaksesi henkilökohtaista palvelua
  09 67 13 14... tai varaa kotisivuiltamme!

Perheystävällinen hiihtoalue

Gasteinerlaakson hiihtoalue koostuu viidestä eri alueesta: Stubnerkogel on lähinnä sijaitseva alue, joka sijaitsee Bad Gasteinin keskustassa ja sopii hyvin lapsiperheille. Stubnerkogel –hissiltä löytyy hiihtokoulu, lasten rinne ja kaikki hienot hotellimme. Toinen suosittu lapsiystävällinen hiihtoalue on Angertal/Schlossalm, jonne pääset joko bussilla tai hiihtämällä. Täältä löytyy aloittelijoiden rinteitä ja lasten alue lapsihisseineen.

Lue lisää

Kids Club – hauskoja aktiviteettejä aamusta iltaan

Bad Gasteinissa meillä on oma Kids Clubimme, jossa kokeneet oppaamme järjestävät hauskoja aktiviteettejä lapsille sekä sisällä, että ulkona. Täällä pääset kokemaan mm. Intiaanien afterskin, rinnepiknikin, askartelua, peli-iltoja, kilpailuja jne. STS Kids Club varataan paikan päällä Bad Gasteinissa ja on tarkoitettu alkaen 3 vuotiaille, hinta on 20€ /päivä. Vähän vanhemmat lapset (10-14v.) ovat tervetulleita Club Krampukseen, jossa järjestetään myös paljon hauskoja aktiviteettejä mm. elokuvailtoja, veneretkiä, aarteenetsintää, keilailua, uintia ja paljon muuta.

 

Lastenhoitoa Hotel Salzburger Hofissa

Hotel Salzburger Hofista löytyy paljon erilaisia lapsiaktiviteettejä. Muiden aktiviteettien lisäksi voit varata lastenhoitoa. Ole yhteydessä matkaoppaaseesi, mikä olet kiinnostunut lastenhoidosta.

 

Skandinaavinen hiihto-opas

Bad Gasteinissa on hiihtokoulu, jossa on skandinaavinen hiihto-opas, joka opettaa 5-12v. lapsia laskemaan. Lapset jaetaan ryhmiin iän ja tason perusteella.

Lue lisää