Huvielämä Ischglissä


Huvielämä ja afterski Ischglissä

Sanotaan että pöydät villeimmillä klubeilla joudutaan vaihtamaan useamman kerran vuodessa villien monotanssien vuoksi. Afterski Ischglissä on jotakin mitä juhlimista rakastava laskettelija voi toivoa. Jet set-elämä kaupungin klubeilla sykkii aamuun asti joka päivä. 

Bob Dylan, Katy Perry ja Jon Bon Jovi ovat vain joitakin kansainvälisistä supertähdistä jotka ovat vierailleet vuosittaisessa Top Of The Mountain- tapahtumassa ja mahdollisuus törmätä tähtiin on täällä aina korkea. 

Ischglissä afterski on taidetta ja ravintoloiden, baarien, pubien ja yökerhojen tarjonta on suuri. Jotkut kutsuvat Ischgliä "Tyrolin Mallorcaksi" mutta meidän mielestä se ei ole aivan oikein. Heitä sekaan vähän New Yorkia, Berliiniä ja Pariisia ja aletaan olla lähempänää kuvaa jonka saa Tyrolin huvikeskustasta. Alle olemme listanneet muutamia suosikkejamme.

Fantastista afterskitä & sykkivää yöelämää

Kitzloch

Kitzloch  on sekä suosittu ravintola että afterski-baari Ischglissä. Täältä löydät kylän parhaat grillikyljet ja voit päättää illallisen monotansseihin ja vaahtoavaan olueen. 

Kuhstall

Varaudu unohtumattomaan afterskihin. Kuhstall on nimenomaan tunnettu Alppien parhaasta afterskistä. Täällä juhlat alkavat jo aikaisin tanssilla, DJ:llä ja live-esiintymisillä ja jatkuu yön pikkutunneille asti.

Feuer & Eis 

Feuer & Eis on klassinen afterski-baari, joka sijaitsee aivan Silvrettabahnin lopussa. Täältä löytyy tilaa yli 1000 henkilölle ja haluat sitten tanssia tai vain istuskella oluen äärellä, löytyy kyllä tilaa. Afterski alkaa 15:00 ja jatkuu aamunkoittoon.

Mukavia ravintoloita jokaiseen makuun

Paznauner Stube

Paznauner Stube  on yksinomaan gourmet-ravintola, joka sijaitsee 5-tähden hotelli Trofana Royalissa. Ruoka, ilmapiiri ja palvelu ovat korkeinta mahdollista luokkaa. Kallista ja huippua.  

Pardorama Restaurant

Pardorama lasketaan yhdeksi mahtavimmista vuoristoravintoloista joka tarjoaa ainutlaatuisen näköalan ja fantastisen hyvää ruokaa. Täältä löydät sekä A la carte ravintolan että buffetpöydän. Pääset tänne kätevästi Pardatschgratbahn gondolilla keskustasta.

La Nona

Kirkon vieressä sijaitsee italialainen suosikkimme La Nona jokoa tarjoaa kiviuunissa paistettuja pitsoja, hyvää pastaa ja maukkaita liharuokia. Hintansa arvoista, runsasta ja superhyvää!

American Bar Allegra

Jos kaipaat todella hyvää burgeria, mene American Bar Allegraan joka sijaitsee Hotel YSCLA:ssa. Amerikan innoittama ravintola tarjoilee mehukkaita hampurilaisia, finger foodia ja hyviä coctaileja. Täällä ei ole ainoastaan happy hour juomille, vaan myöskin "Pasta Happy Hour" syö 2 maksa 1. 

Fuchsloch

Fuchsloch on viihtyisä pieni kellaripubi ja baari joka sijaitsee kylän keskellä Hotel Centralissa. Täällä voit nauttia oluen tai kokeilla heidän legendaarista pihviannostaan: Steak am Stein.