Huvielämä Lech-Zürsissa

 

Huvielämä Lech-Zürsissa

Lech on kaikilla mittareilla korkeaa tasoa, gourmet ravintoloita ja upeita rinneravintoloita joissa tarjotaan klassisia itävaltalaisia herkkuja.

Kriegeralpe on viihtyisä rinneravintola jossa nautit erinomaisia paikallisia ruokia ja listalla on hyviä itävaltalaisia viinejä. Toinen suosittu rinneravntola on Balmalp joka sijaitsee korkealla ja josta on upeat näköalat ympäröiville vuorille. Täällä kohtaa Itävalta ja Aasia, ravintolassa tarjoillaan erilaisia wokannoksia ja myös pizzaa ja pastaa. Terassilla oleva baari on erittäin suosittu ja aina täynnä ilapäivisin. Klassikko Lechissä on myös Alter Goldener Berg joka on yksi kylän suosituimmista ravintoloista. Fondue on suosittu illallisruoka täällä ja aurinkoterassi on suosituu afterskillä.

Lehcin kylässä on n. 50 ravintolla ja suurin osa näistä on hotellien yhteydessä. Skihütte Scheggarei on näistä poikkeus ja sijaitsee lähellä kylän hiihtohissejä. Ravintolassa tarjoillaan moderneita annoksia ja erinomaisia pizzoja. Mikäli haluat haluat todellisen illallisnautinnon, varaa pöytä ravintola Brunnenhofista joka sijaitsee Hotel Brunnenhofissa. Ravintolalla on yksi Michelinin tähti.

Iltariennot eivät kilpaile naapurikylä St Antonin kanssa jossa on edelleen hyvin vauhdikas iltaelämä. Lechissä on muutama suosittu baari ja yökerho. Suosituin afterski paikka kylässä on The Eisbar Hotel Tannerbergerhofin yhteydessä ulkona, hotellin edessä. Saman hotellin The Tannberg Bar on iltaisin hyvin suosittu. Toinen hyvä iltapaikka on Fux Jazz Bar jossa nautit loistavia viinejä rauhallsessa ilmapiirissä.