Huvielämä Obergurglissa

Huvielämä ja afterski Obergurglissa

 

Afterski ja rinneravintolat

Fassl Bar on  todella viihtyisä afterski paikka. Täällä tapaavat paikalliset isännät olut tuopin äärellä. Top Mountain Starilla on valtavan hieno sijainti 3 080 metrin korkeudella, näköalat Italian suuntaan ovat mykistävät. Starissa baarin lisäksi on myös ravintola. Nederhütte Hohe Muts´in väliasemalla on hyvä. Perhe Gampelin paikassa on hyvät lounaat. Tässä rinneravintolassa on ehkä paras meininki afterskillä, musiikista vastaavat omistajat itse. Kaikenikäiset, paikalliset ja ulkolaiset vieraat kokoontuvat tänne laulamaan, tanssimaan pöydillä ja juomaan kylmää vaahtoavaa olutta neljä kertaa viikossa, maanantaisin, keskiviikkosin, torstaisin ja perjantaisin.

 

Huvielämää ja chillailua

Obergurgl ei ole mikään varsinainen bilepaikka mutta kivoja iltapaikka myös löyty. Paikan nimi Josl Keller, paikassa on hyvä DJ ja karaokea.

Designhotel Josl´s baarissa nautit hyvän oluen ja chillailet hyvä loungemusiikki taustalla. Weinloungessa on viinibaari jossa torstaisin on viininmaistajaiset. Viinit ovat pääasiassa itävaltalaisia ja italialaisia laatuviinejä. C.U keskellä kylää on myös käynnin arvoinen paikka, hyviä cocktaileja ja taustamusiikkia.

 

 

Ravintolat

Obergurglissa on helppo löytää hyvä ja viihtyisä ravintola. Picnic on rauhallinen paikka jossa on kansainvälinen menu. Pizza tovat hyviä. Korkeatasoisen Hotel Crystalin ravintolan nimi on Salz unt Pfeffer. Paikka on tunnettu pataruoistaan ja pihveistään unohtamatta hyviä salaatteja. Pizzeria Romantica on kodikas ja pizzat ja pastat ovat herkullisia.