Huvielämä Saalbachissa

Huvielämä ja afterski Saalbachissa

Varaudu monotansseihin ja virtaavaan olueen - afterski Saalbachissa on maailmankuulu. Älä pelästy jos sinut vedetään mukaan letkajenkkaan "Kaiserbier" kädessä ja ilta venyykin pidemmäksi kuin odotit. 

Kokonaisuudessaan sinulla on jopa sata miellyttävää ruokapaikkaa joista valita, kaikkea pienistä itävaltalaisista ravintoloista suuriin kansainvälisiin ravintoloihin. Alle olemme listanneet muutamia suosikkejamme. 

Soul House 

Alppimatka ei ole mitään ilman fondueta ja Soul Houseissa saat juuri parasta. Täällä voit myös syödä lounasta tai ottaa oluen mukavalla terassilla. Kellarissa on jopa gourmeeravintola ja huikea viinilista. 

Schattbergstubn

Schattbergstubn on suosikki Saalbachissa. Listalta löytyy hyviä itävaltalaisia ruokalajeja. He ovat myös tunnettuja jättipitsoistaan, jotka voi helposti jakaa kolmenkin hengen kesken. 

Peter's Restaurant

Hotel Peterissä piilossa on viihtyisä ravintola Peter´s joka on ennen kaikkea tunnettu "Felsensteakistaan", pihvi jonka pääset itse grillaamaan vuolukivellä ja nauttimaan hyvien lisukkeiden kera.

Hecherhütte

Jos mielesi tekee kunnon pihviä rinteessä pistäydy rinteeseen 68. Siellä sijaitsee viihtyisä rinneravintola Hecherhütte. Täällä ainoastaan pihvillä on väliä. Myöskin kuuma erikoisuus niille jotka uskaltavat. Omistaja Frau Jamilas on tunnettu kotitekoisista liekehtivistä snapseistaan. 

Hinterhag Alm

Varaudu monotansseihin ja virtaavaan olueen, epäilemättä Saalbachin paras afterski löytyy maailmallakin tunnetusta Hinterhag Almista.  Täällä tulet helposti vedetyksi mukaan tanssimaan ja shottikilpailuihin.

Berger Alm

Berger Alm on viihtyisä maja täydellisessä paikassa rinteessä. Täällä ruoka valmistetaan rakkaudella, jonka huomaa mausta. Ihanalla aurinkoterassilla voit nauttia hyvästä juomasta - heillä on kokopäivän voimassa juo 2 maksa 1 tarjous. 

UnderBar

UnderBar on nimeltään kylän skandinaavinen baari jossa on juhlava ilmapiiri. Täällä esiintyy joka ilta trubaduuri, joka useimmiten johtaa pöydillä tanssimiseen.