Laskettelu Saalbachissa

Laskettelu Saalbach

Saalbachia pidetään yhtenä Alppien viidestä parhaimmista hiihtokeskuksista - kodikas autoton kävelkatu ja Alppien parhaimpia rinteitä. Leveitä ja suoria rinteitä, joissa voit hyvin harjoitella ja kehittää laskutaitojasi. Afterskistä ei tarvitse mitään edes erikseen mainita – sillä on maineensa jo maailmalla.

Talvella 2015/16 Saalbach-Hinterglemm ja Fieberbrunn investoivat yhdessä upouuteen hissiin, joka yhdistää nyt molemmat järjestelmät. Fieberbrunn sisältyy nyt hissilippuun.

Pieni kylä sijaitsee 1003 metrin korkeudessa upean vuoristomaiseman ympäröimänä. Vuoret kylän ympärillä tarjoavat monipuolisesti hiihtomahdollisuuksia. Saalbachissa on mahdollisuus todella hyvään ja monipuoliseen lasketteluun, yhtenevän hiihtojärjestelmänsä ansiosta.

Saalbach paikkana on todella kodikas ja viehättävä, täällä on mukava ilmapiiri ja korkeatasoiset majoitukset. Parempaa afterskita et Alpeilta löydä. Täällä afterski on legendaarista ja jatkuu aina yön pikkutunneille asti. Saalbach on täydellinen hiihtokeskus talvilomallesi!

Murtomaahiihto 

Latu Reiterkogel 2 km

Ylhäältä Reiterkogelista Hinterglemmistä löytyy fantastinen latu. Reiterkogelbahn –hissi otetaan keskiasemalle, josta löytyy kyltit  Rosswaldhüttelle päin. 1 100 mpy - 1 400 mpy.

Latu Talschluss 10 km

Latu alkaa tennishallilta Hinterglemmistä ja jatkuu Lindingalmille ja takaisin. Suhteellisen helppo latu kunnes saavut Hinterlengauhun. Sielä maasto muuttuu jyrkemmäksi.

Välineet voit vuokrata suurimmasta osasta suksivuokraamoista.

Latukartan löydät turisti-infosta.

Video