Schladming

745 – 2 700 mpy

Schladming – klassista ja perinteistä Itävaltaa

Leveitä carving-rinteitä, haastavia punaisia ja mustia, jotakin jokaiseen makuun. Schladming-Dachstein tarjoaa mahtavaa laskettelua ja viihtyisän ja vilkkaan kylän. 

Schladming on vuosikymmenien ajan isännöinyt maailmancupin iltakisaa, mutta on nyt esillä enemmän kuin koskaan aiemmin. 2013 kylä oli areena alppilajien MM-kisoille, jonka vuoksi niin kylään kuin hiihtoalueisiin on investoitu mittavia summia viime vuosina. 

Schladming-Dachstein sopii kaiken tyyppisille laskettelijoille. Lapsiperheille löytyy sopivat alueet helppoon ja turvalliseen laskettelun aloitteluun, kun taas haastetta kaipaaville löytyy mittava valikoima eritasoisia rinteitä neljällä eri vuorella. Schladming-Dachstein kuuluu jättimäiseen Ski amadé-hiihtoalueeseen, joka tarkoittaa sitä, että samalla hissilipulla pääsee laskettelemaan myös monessa lähialueen hiihtokeskuksessa. Lue lisää laskettelusta Schladmingissa>>

Schladming-Dachsteinin alueella löytyy paljon koluttavaa niin rinteessä kuin sen ulkopuolella. Kylästä löytyy myös muuta tekemistä laskettelun ohella, esimerkiksi kylpylä, jääkiipeilyä, rodel-rata, hyvät shoppailumahdollisuudet ja menevä iltaelämä. Myös valinta Itävallan parhaaksi hiihtokohteeksi kertoo paljon. Schladmingissa viihtyy koko perhe. Lue lisää Schladmingin huvielämästä >>

Schladming on Arnold Schwarzeneggerin kotikylä, ja mies onkin täällä kovin kuuluisa. Naapurikylä Ramsau on tunnettu treenipaikka murtomaahiihtäjien keskuudessa, ja tarjoaa loistavat ladut myös harrastelijoille. 

Syitä valita Schladming

✔︎︎ Sopii kaikille laskettelijoille
✔︎︎ Klassinen MM-kohde
✔︎︎ Moderni hiihtojärjestelmä
✔︎︎ Fantastinen huvielämä
✔︎︎ Paljon aktiviteetteja
✔︎︎ Suuri hiihtoalue
Vieraiden arvio

4,4 / 5

(3758 arviota)
Sää & lumen syvyys Sää & webkamerat

ke 25 huhti - 01:01

10°C

puolipilvistä

0 cm

Lumen syvyys

Korkeus meren pinnasta 745 m

Korkein hiihtokorkeus 2700 m

Suurin korkeusero 1306 m

Lentokenttäkuljetus 1 h 15 min

Rinteitä

125

km rinteitä

81 hissejä

8 73 27

Varmista ensikauden hiihtomatkasi jo tänään!

Ennakkovaraa täältä

Hotellit Schladming

lajittele

Kartta