Huvielämä Schladmingissa

 

Huvielämä Schladmingissa

Harrastusmahdollisuuksista ei tule Schladmingissa pulaa: sen takaavat kelkkaradat, vesipuisto, tennis- ja squashkentät, noin 40 kauppaa ja lukuisat ravintolat, baarit, viinibarit, pubit ja discot. Uimahalli, vesipuisto ja iso osa urheilumahdollisuuksista sijaitsee Sporthotel Royerissa, joka on yksi hotelleistamme.

Afterski

Schladmingin neljällä vuorella on yhteensä 53 rinneravintolaa, joista kuuluisin ja legendaarisin on Onkel Willy's Hütte, jossa ruoka on erinomaista ja palvelu hyvää. Hohenhaus Tenne on valtavan suosittu suuri disko/baari ja afterski-paikka Planaistadionilla. Tenne on päivisin lounaspaikka. Cult Club on yksi kylän parhaista diskoista, sijaitsee keltaisen kirkon vieressä.

Vi tar även med dig på snapsprovning, lunch på solterrass och till smaskiga revbensspjäll på de mysiga restaurangerna Steiralm, Dacchstein-haus och Gasthof Kulinarium.

 

Restauranger

Italia ei ole kaukana Alpeilta ja sen huomaa Schladmingissa viihtyisien pizzeroiden määrässä. Suosittelemme La Castellaa jossa on erinomainen italialainen keittiö, pizzojen lisäksi myös muita italialaisia herkkuja. Muita hyviä ravintoloita on esim. Hotel Wintergartenin ravintola, talossa myös viihtyisä baari. Restaurant Johann tarjoilee hyvää paikallista ruokaa ja jos haluat syödä mexicolaista ruokaa, suosittelemme Marias Mexican. Kylän parhaat pihvit saat Royer Grillistä.