Huvielämä Söldenissä

Huvielämä ja afterski Sölden

Söldenissä on huima afterski. Afterski-baareja on 45 ja diskoja kahdeksan, ja melkein kaikki sijaitsevat pääkadulla. Afterski ei pääty alkuiltaan vaan jatkuu myöhäiseen yöhön. Ruokaravintolat sijaitsevat rauhallisemmalla alueella joen toisella puolella, lähellä pääkatua. 

Afterski

Grizzly Bar. Viehättävä baari, jossa on suuri takka. Giggi Tenne. Vauhdikas afterski niin sisällä kuin ulkonakin. Sijaitsee Giggijoch-hissin luona. Alm Rausch. Söldenin keskustassa sijaitsevassa baarissa vietetään aitoa "hollantilaista afterskitä", jossa olut virtaa.

Mogul, Marco's, Schirmbar, Blabla, Fire & Ice ja Kuckucl. Vauhdikkaita afterski-baareja, kaikki kylän pääkadulla, jossa on hulvaton meinki joka päivä hiihdon jälkeen klo 15-18.

 

Ravintolat

Die Alm. Rauhallinen ravintola pääkadulla. Hyvää ruokaa. Nanu, on rauhallinen kahvila-baari, jossa saa hyviä cocktaileja. The Lucky Shag on irlantilainen pubi, jossa tarjoillaan erittäin hyvää paahtokylkeä ja hampurilaisia. Jakobs Weinfassl. Viehättävä viinibaari ja pubi jossa hyvää pubiruokaa. Törggele Stubissa tarjoillaan paikallista tirolilaista ruokaa. Raaka-aineet ovat Ötztalin solasta. Corso’s Pizzeria & Restaurang, täältä saat kylän herkullisimmat pizzat.