Huvielämä St Antonissa

Huvielämä ja afterski St Antonissa

St Anton on täynnä legendaarisia bilepaikkoja. Tätä parempaa huvielämäkohdetta saat etsiä. Afterskitä, baareja, pubeja, yökerhoja ja ravintoloita löytyy jokaiseen makuun. Alle olemme listanneet joitakin suosikkejamme. 

Ulmer Hütte

Ulmer Hütte on tyypillinen itävaltalainen vuoristoravintola  mahtavalla näköalalla. Mukava ja hintansa arvoinen lounaspaikka jossa tarjoillaan klassisia ruokia, kuten gulassia ja schnitzeliä. 

Bobo's bar & restaurant

Bobo's  on todellinen klassikko joka tarjoaa kylän parhaat spareribsit ja on tunnettu myös Texmex-ruuastaan. Jos olet todella nälkäinen voit tilata Combon jossa on spareribsejä ja chickenwingsejä. Bobo´sissa järjestämme myös yhteisiä mukavia "Ribs-iltoja" kerran viikossa, voit lukea lisää ohjelmastamme täältä >>

Steakhouse

Jos kaipaat kunnon pihviä, mene Steakhouseeen joka sijaitsee Sporthotel St Antonissa. Täällä tarjoillaan epäilemättä kylän parhaat pihvit, loistavilla lisukkeilla. 

Bodega Bar

Bodega on yksi kylän arvosteituimmista ravintoloista, joka tarjoilee espanjalaisia tapaksia ja sangriaa. Vinkki, tilaa useita kylmiä ja lämpimiä tapaksia yhdessä ja jaa ystävien kanssa. Hintansa arvoista ja todella hyvää!

Mooserwirt

Mooserwirt on klassinen afterskipaikka rinteessä aivan kylän ulkopuolella. Täällä kohtaavat perinteinen itävaltalainen musiikki ja nykyaikainen disco. Kun kuulet kaiuttimista "Final Countdownin" tiedät että DJ Gerthardt on paikalla. 

Krazy Kanguruh

Moosewirtiä vastapäätä sijaitsee legendaarinen afterskipaikka Krazy Kanguruh. Täällä on tanssittu pöydillä live-musiikin tahtiin jo vuodesta 1965. Paikan motto: Don´t be lazy, come on Krazy, kiteyttää koko paikan juhlivan ilmapiirin. 

Underground on the Pist 

Underground on the Pist on tunnettu paikka St Antonissa, johon ihmiset kokoontuvat rinnepäivän jälkeen afterskille.  Juhlat käynnistyvät jo kello 15:00 happy hourilla. Täältä löydät myös foudueta ja tapaksia.