Ranska

Suuret ja kauniit Ranskan Alpit

Ranska – upeaa laskettelua ja Euroopan parhaat offarit

Hiihtomatka Ranskaan tarkoittaa ainutlaatuista laskettelua, leveitä rinteitä, aurinkoisia päiviä ja mahtavia offareita. Sen lisäksi koet ranskalaista tunnelmaa kuuluisan ruokakulttuurin ja menevän yöelämän muodossa.

Ranskassa sijaitsee Alppien korkein huippu, ja Ranskan Alpit tarjoavatkin Euroopan parasta laskettelua. Monet hiihtokohteista sijaitsevat korkealla, mikä takaa pitkät laskut, lumivarmuuden ja erinomaiset mahdollisuudet rinteiden ulkopuolella lasketteluun.
 
Val Thorens on Euroopan korkeimmalla sijaitseva hiihtokeskus ja se on osa maailmankuulua 3 Laakson hiihtoaluetta. Muuta kuuluisat 3 Laakson alueen kylät ovat Meribel ja Courchvel. Val Thorensin rinteet soveltuvat kaiken tasoisille laskettelijoille ja moniin hotelleistamme laskut suoraan hotellin ovelle suoraan rinteestä. Kylä on elävä, siellä on paljon ravintoloita, baareja ja vauhdikas iltaelämä. Kauniilta Ranskan Alpeilta löytyy aina jotain uutta ja jännittävää. Varaa seuraava hiihtolomasi upeaan Val Thorensiin.

Varmista ensikauden hiihtomatkasi jo tänään!

Ennakkovaraa täältä

Valittu lomakohde Ranskassa

Val Thorens – korkealla sijaitseva hiihtokohde

Leveitä rinteitä, pitkiä laskuja, lumihuippuiset vuoret ja aurinkoisia päiviä. Val Thorensissa hiihtolomastasi tulee upea kokemus, upeaa hiihtoa ja vauhdikas afterski

Ranskan kartta