Mikä majoitus sopii juuri sinulle?

Keskeinen sijainti, hyvä ruoka, ylellinen huone – tai miksei kaikki nämä? Olemme järjestäneet matkoja Alpeille yli 40 vuotta ja osaamme valita juuri sinulle sopivan majoituksen. Olemme valinneet parhaat hotellimme ja jakaneet ne eri kategorioihin auttaaksemme sinua löytämään täydellisen majoituksen hiihtomatkallesi. Kaikki valitsemamme hotellit ovat saaneet hyvät arviot TripAdvisorissa. Lue alta lisää, mikä hotelli sopisi juuri sinulle!

Omat hotellimme – laatua ja palvelua vuodesta 1986

Siitä lähtien kun aloitimme järjestämään hiihtomatkoja Alpeille, olemme halunneet tarjota asiakkaillemme korkeaa laatua ja parasta mahdollista palvelua. Luodaksemme ainutlaatuisia hotellikokemuksia, päätimme perustaa Hotel Giselan Bad Gasteiniin vuonna 1986. Tänään, lähes 30 vuotta myöhemmin, pyöritämme kuutta hotellia tässä kylässä. Jokaisella oma erityinen tyylinsä, joka houkuttelee asiakkaat takaisin vuodesta toiseen.

 Lähellä hissejä ja keskeiset sijainnit

 Korkealuokkainen palvelu ja majoitustaso

 Korkea asiakastyytyväisyys asiakkailta Tripadvisorissa

 Korkealaatuiset omat ravintolat

Lue Lisää

Alppimatkat Classic – Viihtyisät Alppihotellit

Alppimatkojen Classic hotellit ovat tunnettuja kotoisasta ilmapiiristään. Hieman pienempiä majoituksia, joka tarjoaa viihtyisää aitoa alppitunnelmaa. 

 Perinteinen ja pienempi kotoisan ilmapiirin majoitus

 Usein perheomistuksessa, henkilökohtaista palvelua

 Korkea asiakastyytyväisyys asiakkailta Tripadvisorissa

 Hyvillä paikoilla kylässä

Lue lisää

Alppimatkat Family – Paras vaihtoehto perheille

Alppimatkojen Family on valikoima parhaita perhehotellejamme. Täältä löydät isompiakin perhehuoneita, lasten menut ja mahtavat sijainnit. Hotelleilla on omat ravintolat ja mukavat tilat yhteyseen ajanviettoon koko perheelle. Lyhyesti, nämä ovat hotelleja jossa koko perhe voi nauttia ilman, että se maksaa maltaita. 

 Isot perhehuoneet koko perheelle

 Hyvät ravintolat usein lasten menulla

 Lähellä hissejä ja keskustaa

 Yleensä uima-allas ja leikkihuone

Lue lisää

Alppimatkat Select – Tarkoin valitut hotellit

Alppimatkojen Select on valikoima parhaita hotelleitamme. Korkeaa tasoa, maistuvaa ruokaa ja hyvää palvelua. Monissa Select hotelleissamme on omat gourmet ravintolat ja hienot spa-osastot. Meille Alppimatkoilla korkea taso on tärkeää ja vaadimme hotelleilta henkilökohtaista ja ainutlaatuista palvelua.

 Vähintään 4 tähden hotellit ja korkeat arvosanat asiakkailta

 Ruuat, huoneet ja palvelu on huippuluokkaa

 Hyvä sijainti kylässä

 Ainutlaatuisuus ja henkilökohtainen palvelu

Lue lisää