• Classic hotelli alpeille
  • Classic hotelli alpeille

Alppimatkat Classic – Viihtyisät Alppihotellit

Näiden 40 vuoden aikana, kun olemme järjestäneet matkoja Alpeille, olemme saaneet todella laajan paikallisen tuntemuksen kohteistamme ja näkemisen arvoisista hotelleista. Hotelin valitsemisessa ei katsota pelkästään hotellin tasoa, vaan myös asiakkaiden arvioita.

Classic hotelleissamme on tuttu, paikallinen tunnelma ja saat henkilökohtaista palvelua. Nämä hotellit ovat kaukana persoonattomista betonirakennuksista tai trendikkäistä ketjuhotelleista. Classic hotellit ovat sen sijaan suhteellisen yksinkertaisia ja edullisia 20-30 huoneen majoituksia, jota pyörittävät omistajaperheet itse. Kysy ihmeessä omistajilta parhaat vinkit rinteisiin, lounasravintoloihin tai mihin vaan muuhun, mitä et tule taatusti löytämään TripAdvisorista.  

Hotel Gisela***+ – Bad Gastein

Hotel Gisela sijaitsee Hotel Salzburger Hofin vieressä ja on suosituin hotellimme Bad Gasteinissa. Ei ihme, sillä hotelli on suhteellisen pieni, kotoisa ja persoonallinen. Hotelli sijaitsee lähellä hissejä, sekä suosittua afterskin viettopaikkaa, Silver Bullet baaria. Hotellin ravintola tarjoilee illalliset puolihoitoasiakkaille. 

 300 m hisseille ja afterskihin

 Persoonallinen ja kodikas ilmapiiri

 Oma ravintola - Steakhouse Gisela

Lue lisää

Hotel Meynet*** – Cervinia

Hotel Meynet on suosituin hotellimme Cerviniassa, joka sijaitsee täydellisesti pääkadulla, vain 100m hissille. Pääset laskemaan suksilla suoraan hotellin ovelle. Hotellin kellarikerroksessa on suosittu ravintola La Niccia, jossa tarjoillaan illalliset puolihoitoasiakkaille.

 100 meteriä hissille

 Laske suoraan ovelle asti

 Persoonallinen ja kodikas

Lue lisää

Hotel Milano*** – Madonna di Campiglio

Hotel Milano on keskustassa sijaitseva viihtyisä majoitus. Hotellissa on mahtava italialainen tunnelma, oma baari ja suuret oleskelutilat. Ravintola on tunnettu italialaisesta keittiöstään ja laajasta viinivalikoimastaan. Kellaritasosta löytyy sauna ja ilmainen Wi-Fi toimii sekä baarissa, että huoneissa. 

 Viihtyisä italialainen majoitus

 Ilmainen Wi-Fi

 Oma ravintola ja baari

Lue lisää

s'Hoamatl*** – Obergurgl

s'Hoamatl perheomisteinen pensionaatti rauhallisella paikalla lähellä hissejä. Täällä asut viihtyisissä ja valoisissa huoneissa, jossa tilaa koko perheelle. Hotellissa pieni spa-osasto, jossa sauna ja poreallas. Wi-Fi lisämaksusta. 

 Hyvä sijainti lähellä hissejä ja keskustaa

 Spa-osasto ja sauna

 Isot huoneet, tilaa koko perheelle

Lue lisää

Hotel Villa Anna**** – Val Gardena

Mountain home Villa Anna on lähellä hissejä sijaitseva hotelli, jossa tunnet taatusti itsesi tervetulleeksi heti sisään astuttuasi. Hotellissa viihtyisä takkahuone, jossa voit rentoutua pitkän rinnepäivän päätteeksi. Hotellissa on myös spa-osasto, jossa sauna, höyrysauna ja poreallas.

 Kotoisa tunnelma

 Spa-osasto, sauna, höyrysauna

 150 metriä hisseille

Lue lisää

Hotel Neue Post*** – Schladming

Hotel Neue Post sijaitsee keskeisellä paikalla viihtyisällä pääkadulla kävelyetäisyydellä Planai hissiin. Hotelli on mukava ja kodikas, ja sieltä löytyy oma tunnettu baari, ravintola ja saunallinen spa-osasto. Spa-osaston löydät ylimmästä kerroksesta, josta kaunis näkymä kylän harjainteille.

 300 metriä hissille

 Spa ja sauna kauniilla näköalalla

 Keskeinen sijainti

Lue lisää

Haus Genewein***+ – St Anton am Arlberg

Haus Genewein on suosittu hotelli St Antonissa ja hotellilla on paljon palaavia asiakkaita. Rinteet laskevat suoraan hotellin takaa, joten hisseille lasku on todella helppoa. Hotelli on viihtyisästi sisustettu ja sijaitsee vain sadan metrin päässä keskustasta.

 Lähes ski-in/ski-out

 Kodikkain majoitus St Antonissa

 Isot huoneet

Lue lisää

Hotel Chalet des Champions*** - Les 2 Alpes

Hotel Chalet des Champions on perheomisteinen kodikas hotelli, joka sijaitsee pääkadulla Les 2 Alpesissa. Useimmat huoneet ovat juuri remontoitu ja ovat todella tasokkaita. Hotellissa on spa-osasto, jossa sauna ja höyrysauna. Puolihoitoasiakkaille illalliset tarjoillaan hotellin omassa ravintolassa, joka on tunnettu laajasta viinivalikoimastaan. 

 Perheomisteinen kodikas hotelli pääkadulla

 Spa-osasto ja sauna

 Remontoidut huoneet

Lue lisää

Hotel Meublé Gorret*** – Cervinia

Hotel Meublé Gorret on kodikas, perheomisteinen ja todella suosittu hotelli rauhallisella paikalla keskustassa. Plan Maisonilta voit laskea suoraan talolle asti. Hotellissa on sauna (lisämaksusta), josta näkymät Matterhornille. Ilmainen Wi-Fi koko talossa.

 Sijainti keskustassa

 Perheomisteinen, viihtyisä ilmapiiri

 Laskumahdollisuus melkein ovelle asti

Lue lisää

Hotel Garni Palin**** – Ischgl

Hotel Garni Palin tunnettu hotelli keskeisellä sijainnilla Ischglissä, ainoastaan kiven heiton päässä Silverettabahnilta. Täällä on mahdollisuus laskea suksilla aina hotelliin asti. Hotellissa on pieni spa-osasto saunalla, höyrysaunalla, solariumilla jne. 

 Keskeinen sijainti Ischglissä

 Ski-in

 Spa-osasto ja sauna

Lue lisää