• Alppimatkat family
  • Alppimatkat family

Alppimatkat Family – Paras vaihtoehto perheille

Alpeille matkustaminen on mahtava lomakokemus. Välimeren ilmaston vuoksi on Alpeilla laskettelu ihan eri luokkaa kuin Suomessa. Täydellistä hiihtoa – ilman, että on liian kylmä. Viime vuosin monet hiihtokeskukset Alpeilla ovat panostaneet myös lapsiperheiden viihtyvyyteen. Kohteista löytyy modernit hissijärjestelmät, monikielisiä hiihdonopettajia ja hyviä perhehotelleja.

Alppimatkat Family on valikoima parhaita perhehotellejamme. Täältä löydät isot huoneet koko perheelle, parhaalla sijainnilla lähellä hissejä. Hotelleissa on totta kai oma ravintola ja mukavat yhteistilat, jossa perhe voi viettää aikaa yhdessä. Lyhyesti ja ytimekkäästi, nämä ovat hotelleja joista koko perhe voi nauttia.

Ski Lodge Reineke***+ – Bad Gastein

Ski Lodge Reineke on Skandinaavinen hiihtohotellimme, joka sijaitsee keskellä Bad Gasteinia, n. 300m hisseiltä. Hotellissa on sporttinen ja kotoisa ilmapiiri, ja korkea palvelutaso. Hotellin viihtyisässä ravintolassa tarjoillaan illalliset puolihoitoasiakkaille ja täältä löydät myös baarin/loungen.

 Keskeinen sijainti

 Ravintola & Baari

 Isoja huoneita, joka 7 hengelle

Lue lisää

Hotel König*** – Saalbach

Hotel König sijaitsee suoraan rinteen vieressä ja heillä on oma aloittelijoiden hissillinen rinne takapihalla. Pitkän rinnepäivän jälkeen voit nauttia kansainvälisistä erikoisuuksista hotellin omassa ravintolassa tai rentoutua oleskelutiloissa. Hotellin spa-osastolla on sauna ja höyrysauna. 

 Lähellä hissejä ja keskustaa

 Suosittu ravintola

 Ilmainen Wi-Fi

Lue lisää

Hotel Solaia*** – Val Gardena

Hotel Solaiassa on ski-in mahdollisuus ja sijaitsee täydellisellä paikalla, Sella Ronda/Dantercepiesin vieressä ja vain 15+ metriä Campinoi –hissille. Hotellissa viihtyisä aulabaari, ravintola ja spa-osasto, jossa uima-allas ja sauna.

 Ski-in

 150 metriä hissille

 Uima-allas ja sauna

Lue lisää

Hotel Saalbacher Hof****+ – Saalbach

Hotel Saalbacher Hof sijaitsee täydellisellä paikalla keskellä kylää, lähellä hissejä ja kylän ravintoloita ja baareja. Täällä voit valita eri huonekategorioista kaikilla mukavuuksilla. Hotellissa on suuri spa-osasto, mistä löytyy poreamme, uima-allas, sauna ja fitness -osasto.

 Keskeinen sijainti kylässä

 Suuret ja kauniit huoneet

 Spa-osasto, sauna, fitness -osasto jne.

Lue lisää