Alppimatkat Select – Tarkoin valitut hotellit

Yli 40 vuoden jälkeen Alpeilla tiedämme, mitkä hotellit voivat tarjota hieman enemmän kuin muut. Hotellit, jotka tarjoavat hienoja huoneita ja korkeaa laatua, löytyy niistä myös ainutlaatuinen tunnelma ja erottuva persoona.

Alppimatkat Select on valikoima ehdottomasti parhaimpia hotelleitamme. Select hotellimme ovat korkealaatuisia, niissä tarjoillaan hyvää ja tasokasta ruokaa ja saat parasta mahdollista palvelua. Monissa Select – hotelleissamme on oma gourmet ravintola ja hienot spa-osastot. Pitkän laskupäivän jälkeen ilta jatkuu Select hotelliemme tasokkaista palveluista nauttien.

Hotel Salzburger Hof****+ – Bad Gastein

Klassinen Hotel Salzburger Hof sijaitsee täydellisellä paikalla Bad Gasteinin sydämessä. Hotelli tarjoaa mahtavan ilmapiirin ja erinomaista palvelua. Hotellissa on kaksi spa-osastoa, jossa on uima-altaita, saunoja, hierontaa. Näiden lisäksi löydät hotellista fitnessosaston, lasten leikki- ja pelihuoneen. Kaikki huoneet on hienosti sisustettu ja monista huoneista on näköala kauniin Gasteinerlaakson ylle.

Ruoka on erittäin korkeatasoista ja joka ilta tarjoillaan 4-ruokalajin illalliset puolihoitoasiakkaille. Hotellissa sijaitsee suosittu Ritz Bar, missä voit nauttia hyvistä drinkeistä ja katsella tunnettujen artistien esiintymisiä.

 Korkeatasoista ruokaa

 Kaksi spa-osastoa

 Täydellinen sijainti kylässä

Lue lisää

Grand Hotel Zell am See****+ – Zell am See

Grand Hotel Zell am See on perinteikäs hotelli, joka sijaitsee maagisella paikalla aivan Zeller järven rannalla. Hotellissa on paljon kiitosta saanut ravintola, jossa joka ilta tarjolla kolme ruokalajia (liha, kala tai kasvis). Täällä on myös suuri spa-osasto, jossa on kaikkea mitä voit vain toivota. Hotellissa on myös hiljattain avattu casino. 

 Tilavat huoneet ja kauniit näkymät

 Suuri spa-osasto

 Hieno ravintola ja baari

Lue lisää

Hotel Panther**** – Saalbach

Hotel Panther sijaitsee täydellisellä paikalla pääkadulla ja vain 50 metriä hissiltä. Hotellissa on upea talvipuutarha, lämmitetty ulkoallas ja baari. Täällä on myös rentoutumisalue, jossa on sauna ja mahdollisuus hierontaan ja kauneushoitoihin.

 Keskellä pääkatua

 Lämmitetty ulkoallas, rentoutumisalue saunalla

 50 metriä hisseiltä

Lue lisää

Hotel Principe delle Nevi****+ – Cervinia

Hotel Principe delle Nevi on ylellisin hotellimme tyylikkäällä ja modernilla sisustuksella. Tässä ski-in/ski-out hotellissa on kuljetuspalvelu keskustaan ja takaisin. Hotellista löytyy myös sisä- ja ulkoallas, poreamme ja suosittu terassi, jossa tarjoillaan lounasta ja nautitaan afterskistä.

 Ilmainen kuljetuspalvelu kylään ja takaisin

 Sisä- ja ulkoaltaat

 Palkittu ravintola

Lue lisää

Hotel Somont**** – Val Gardena

Hotel Somont on erittäin suosittu korkeatasoinen ski-in/ski-out hotelli, suoraan Sella Ronda/Ciampinoi talon takana. Hotellissa on mukava aulabaari ja ravintola, joka tarjoaa herkullista ruokaa. Täältä löydät myös suuren spa-osaston, jossa uima-allas, sauna, höyrysauna, poreallas ja rentoutumisalue.

 Uima-allas, sauna, höyrysauna

 Kokenutta, korkeatasoista palvelua

 Ravintola, baari ja lounge

Lue lisää

Il Capricorno**** – Sauze d'Oulx

Il Capricorno on kodikas chalethotelli, joka sijaitsee kauniilla alueella keskellä rinnettä 1800m merenpinnan yläpuolella. Hotellin ravintolassa tarjoillaan hyvää ruokaa, joka on saanut useita palkintoja, kuten Michelin tähden. Hotelli tarjoaa moottorikelkkakuljetuksen kylään ja takaisin maksua vastaan.

 Ski-in/ski-out

 Michelin ravintola

 Ainutlaatuiset ja kodikkaat huoneet

Lue lisää

Hotel Alpina**** - Ischgl

Hotel Alpina on sekoitus modernia ja perinteistä tyrolilaista tyyliä. Hotelli sijaitsee keskustassa, parhaalla paikalla lähellä Pardatschgrat ja Fimba hissejä. Täällä on mukava spa-osasto kauniilla vuoristomaisemilla. Hotellissa myös oma baari, lounge ja ravintola.

 Spa-osasto vuoristomaisemilla

 Baari, lounge ja ravintola

 150 metriä hisseille

Lue lisää

Posthotel Schladming**** – Schladming

Posthotel Schladming sijaitsee keskustassa, kävelyetäisyydellä Planai -hissiltä. Hotellissa on mukava baari, kodikas ravintola ja kaunis viinikellari. Hotellissa on spa-osasto, jossa sauna, höyrysauna ja poreamme.

 Keskeinen sijainti kylän keskustassa

 Spa-osasto, sauna, höyrysauna ja poreamme

 Ravintola ja viinikellari

Lue lisää