Omat hotellimme – laatua ja palvelua 1986

Siitä lähtien kun aloimme järjestää hiihtomatkoja Alpeille, olemme halunneet tarjota asiakkaillemme korkeaa laatua ja parasta mahdollista palvelua.  Luodaksemme ainutlaatuisia hotellikokemuksia, päätimme perustaa Hotel Giselan Bad Gasteiniin vuonna 1986. Tänään, lähes 30 vuotta myöhemmin, pyöritämme kuutta hotellia tässä kylässä. Jokaisella oma erityinen tyylinsä, joka houkuttelee asiakkaat takaisin vuodesta toiseen. Yhteistä kaikilla omilla hotelleillamme on niiden keskeinen sijainti, korkea taso, mukava puolihoito ja erinomainen palvelu

Hotel Salzburger Hof****+ – Bad Gastein

Klassinen Hotel Salzburger Hof sijaitsee täydellisellä paikalla Bad Gasteinin sydämessä. Hotelli tarjoaa mahtavan ilmapiirin ja erinomaista palvelua. Hotellissa on kaksi spa-osastoa, jossa on uima-altaita, saunoja, hierontaa. Näiden lisäksi löydät hotellista fitnessosaston, lasten leikki- ja pelihuoneen. Kaikki huoneet on hienosti sisustettu ja monista huoneista on näköala kauniin Gasteinerlaakson ylle.

Ruoka on erittäin korkeatasoista ja joka ilta tarjoillaan 4-ruokalajin illalliset puolihoitoasiakkaille. Hotellissa sijaitsee suosittu Ritz Bar, missä voit nauttia hyvistä drinkeistä ja katsella tunnettujen artistien esiintymisiä.

 Korkeatasoista ruokaa

 Kaksi spa-osastoa

 Täydellinen sijainti kylässä

Lue lisää

Hotel Eden Rock***+ - Bad Gastein

Hotel Eden Rock on klassinen alppihotelli, joka remontoitiin täysin vuonna 2015 ja sai sen vuoksi uuden fantastisen sisustuksen. Hotellissa sijaitsee kylän suosituin ravintola, Angelo, jossa myös tarjoillaan aamiaiset hotellin asukkaille. Muutama rappunen ylöspäin ja löydät tunnetun Eden’s Pubin, jossa tarjoillaan ympäri maailmaa tuotua olutta.

 Klassinen alppihotelli, ripauksella modernisuutta

 Remontoidut huoneet kauniilla näköalalla

 Kylän suosituin ravintola - Angelo's

Nopean-varaajan-etu: 100€ alennus/hlö viikoilla 2-6

Lue lisää

Ski Lodge Reineke***+ – Bad Gastein

Ski Lodge Reineke on Skandinaavinen hiihtohotellimme, joka sijaitsee keskellä Bad Gasteinia, n. 300m hisseiltä. Hotellissa on sporttinen ja kotoisa ilmapiiri, ja korkea palvelutaso. Hotellin viihtyisässä ravintolassa tarjoillaan illalliset puolihoitoasiakkaille ja täältä löydät myös baarin/loungen.

 Keskeinen sijainti

 Ravintola & Baari

 Isoja huoneita, joka 7 hengelle

Lue lisää

Villa Orania****+ - Bad Gastein

Villa Orania sijaitsee Bad Gasteinin keskustassa, kävelymatkan päässä päähisseiltä. Täältä löytyy ylellisiä huoneistoja mukavuutta ja omaa rauhaa etsiville. Villa Oraniasta löytyy kaikenkokoisille porukoille monipuolisesti huoneistoja, mm. 4-6 hengen kattohuoneisto ja 6-10 hengen President’s Lodge. Aamiaiset ja illalliset tarjoillaan Hotel Salzburger Hofissa, 50 metriä Villa Oraniasta. 

 200 metriä hisseille

 Ylellisiä alppityylisiä huoneistoja

 Oma sauna

Lue lisää

Hotel Gisela***+ – Bad Gastein

Hotel Gisela sijaitsee Hotel Salzburger Hofin vieressä ja on suosituin hotellimme Bad Gasteinissa. Ei ihme, sillä hotelli on suhteellisen pieni, kotoisa ja persoonallinen. Hotelli sijaitsee lähellä hissejä, sekä suosittua afterskin viettopaikkaa, Silver Bullet baaria. Hotellin ravintola tarjoilee illalliset puolihoitoasiakkaille. 

 300 m hisseille ja afterskihin

 Persoonallinen ja kodikas ilmapiiri

 Oma ravintola - Steakhouse Gisela

Lue lisää

Hotel Post**** - Bad Gastein

Hotel Post on moderni design hotelli keskellä kylää, lähellä Hotel Salzburger Hofia. Hotellissa on kutsuva ja romanttinen ilmapiiri, joka sopii hyvin pariskunnille. Hotellissa on suosittu cocktail baari Bellini Bar ja myös viehättävä italialainen 50-60 luvun ravintola. 

 Hyvä sijainti keskellä kylää

 Täydellinen pariskunnille

 Kodikas ja romanttinen ilmapiiri

Lue lisää