Kesämatkoja Alpeille

Koe ainutlaatuiset Alpit kesällä

Kesä-Alpit tarjoavat mahtavat näkymät, fantastista ruokaa ja uskomattoman monia vaelluksia, aktiviteetteja ja retkiä joista valita. Sinulle joka kaipaat aktiivista lomaa, rannalla makaamisen sijaan, Alpit tovat täydellinen lomakohde.

Kesällä 2017 järjestämme matkoja kahteen Alppien suosituimmista kohteista – Bad Gasteiniin ja Val Gardenaan. Molemmat kohteet ovat tunnettuja kauniista luonnostaan, hyvästä ruuasta ja mahdollisuuksista aktiiviseen lomaan, kuten vaelluksia, pyöräilyä ja uimista. Lue lisää kohteistamme alta. 

Bad Gastein - kesäparatiisi

Kesäohjelmamme lomaparatiisi on noin 100 km Salzburgista etelään sijaitseva Bad Gastein. Tästä Euroopan sydämessä sijaitsevasta kohteesta voit lomaviikkosi aikana lähteä päiväretkille joihinkin Euroopan suosikkikohteista kuten Venetsiaan ja Salzburgiin.

Herkullinen ruoka, mukava ilmapiiri, kaunis luonto, korkeatasoiset hotellit ja kaikista olennaisimpana ystävälliset ja ammattitaitoiset yhteistyökumppanit ja oppaat - kaikki nämä yhdessä luovat puitteet upealle lomakokemukselle!

Kokemuksia koko perheelle

Bad Gastein sopii täydellisesti perheille; lyhyt matka lentokentältä, perheystävälliset hotellit ja suuri valikoima aktiviteetteja jotka sopivat kaikenikäisille. Kesällä järjestämme perheviikot viikoilla 24-32. Näillä viikoilla tarjoamme paljon hauskaa tekemenistä ylhäällä vuorella. 

  • Sopii perheille, joissa lapset 4-12-vuotiaita
  • Suomea puhuvat oppaat/leikinohjaajat
  • Suuri tarjonta aktivitetteja lapsille