• Bad Gastein Flying Waters

  Flying Waters

 • Lataa…
 • Lataa…
 • Lataa…

  Golf Club Gastein

 • Lataa…
 • Lataa…
 • Lataa…
 • Bad Gastein Flying Waters
 • Golf Club Gastein

Aktiviteetteja Bad Gasteinissa – enemmän kuin muualla Itävallassa

Haluatko vaeltaa kukkien reunastamia polkuja, lähteä kiipeilemään tai pyöräilemään vai nauttia vain upeita maisemia, Bad Gastein tarjoaa enemmän mahdollisuuksia kuin mikään muu kohde Itävallassa. Bad Gasteinissa on myös Itävallan vanhin golfkenttä ja mikäli haluat vielä enemmän jännitystä lomallasi on viereisessä laaksossa mahdollisuus koskenlaskuun (drafting).

Pubivisa - maanantai

Suosittu pubivisa on mukava tilaisuus tutustua paremmin matkakavereiden kanssa. Kokoonnumme Silver Bullet baariin testaamaan tietojamme samalla jotain hyvää baarin antimista maistellen. Illan kysymysten teema vaihtelee ja voi koskea esim. Alppeja. Luonnollisesti voit varata Pubivisan jo ennen matkaa.

Sisältää: Pubivisan ja yhden juoman.

Hinta: 8 € aikuiset, 5 € lapsi. Varaa puhelimitse 09-671314.

Kiipeily - tiistai-iltapäivä

Paikallisten koulutettujen kiipeilyoppaiden johdolla saat mahdollisuuden oppia kiipeilemään Bad Gasteinissa. Kolmen tunnin mittaisella kurssilla opit kiipeämään ja laskeutumaan erilaisilla kiipeilyseinillä. Käytämme hyvin varmistettuja kiipeilyseiniä ja kaikki varusteet kuten valjaat, köydet, jalkineet ja kypärän saat paikanpäältä.

Sisältää: Kiipeilykurssin koulujettujen paikallisten oppaiden johdolla, varusteet.

Hinta: 45 € aikuiset, 35 € lapsi. Varaa puhelimitse 09-671314.

Itävaltalainen ilta - torstai

Lähdemme Bad Gasteinin laidalla sijaitsevaan idylliseen Schafflinger Schialmiin viettämään iltaa aidossa itävaltalaistunnelmassa. Paikalliset miehet nahkahousuissaan esittävät meille illan aikana useita perinteisiä Schuhplattler-tansseja haitarimusiikin tahdissa. Älä luulekaan, että täällä vain istutaan paikallaan ja katsellaan.  Hyvää juotavaa ehtii nauttia ennen ja jälkeen esitysten. Älä unohda katsella tauluja, jotka kertovat talon mielenkiintoisesta historiasta. Hotellille palaamme taksilla tanssittuamme riittävästi.

Sisältää:          Edestakaiset taksimatkat, ohjelma, snapsi

Hinta: 19€ aikuiset, 10€ lapsi. Varaa puhelimitse 09-671314.

Koskenlasku - perjantai

Tarjoamme yhdessä Raftingcenter Taxenbachin kanssa jännittävän retken. Yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus koskenlasku(rafting)-retkien järjestämisestä. Märkäpuvulla, -kengillä, kypärällä ja pelastusliiveillä varustettuna suuntaamme yhdessä koulutetun oppaan kanssa 2 tunnin kumivenematkalle Salzach-joelle. Jotta retkelle pääsee mukaan, tulee olla uimataitoinen, ja lisäksi vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa. Muista uima-asu ja pyyheliina! 

Hinta: 55 € aikuiset, 45 € lapsi. Varaa puhelimitse 09-671314.

Grossglockner - tiistai

Grossglockner (3 798 m) on Itävallan Alppien korkein vuori ja matkaamme tänne Hohe Tauernin luonnonpuiston kautta. Ajaessamme pitkin mutkittelevaa "Grossglockner Hochalpenstrassea" koemme upeita luontoelämyksiä ja näkymät vuorille ja jäätiköille ovat henkeäsalpaavat. Hieno näköala on myös Franz Josef Höheltä, jossa syömme lounaan lisämaksusta. Pysähdymme kotimatkalla Bad Gasteiniin myös Heiligenblutissa, jota kutsutaan Itävallan kauneimmaksi kyläksi. Kokopäiväretki.

Hinta: 49 € aikuiset, 29 € lapsi. Varaa puhelimitse 09-671314.

Retket Bad Gastein