Viikon ohjelma

Päiväohjelmat saattavat muuttua ja/tai tietyt päivät voivat vaihtua päittäin. Sää voi Alpeilla muuttua todella nopeasti ja radikaalisti ja haluamme varmistaa turvallisuuden ennen kaikkea!

Päivä 1, lauantai – Saapuminen Bad Gasteiniin

Lento Helsingistä Müncheniin. Saapuminen Bad Gasteiniin ja kirjautuminen sisään hotelliin. Tänään teillä on mahdollisuus tutustua laakson kävelyreitteihin omatoimisesti, ja miksette nauttisi lounasta Hotel Salzburger Hofin ravintolassa Jagdstubessa. Illalla teitä odottaa maittava illallinen hotellin ravintolassa.

Päivä 2, sunnuntai

Aloitamme viikon perinteisellä Kaiser Wilhelm –kävelyllä. Menomatkalla syötämme pähkinöitä kesyille oraville, jonka jälkeen syömme maittavan lounaan kauniissa Bäckerwirt hüttessä. Paluumatkan voi tulla halutessaan bussilla. Takaisin Bad Gasteinissa nautimme palauttavan juoman Silver Bulletin terassilla ja testaamme Fun Parkin vaijeriliu’un ja minigolfin. Kokoontuminen Salzburger Hofin vastaanoton ulkopuolella.

Päivä 3, maanantai

Maanantaina lähdemme yhdessä bussilla viereiseen kylään Bad Hofgasteiniin, josta otamme hissin ylös Schlossalmin tasanteelle. Täältä suuntaamme kohti murmelisafaria, ja jatkamme matkaa ylemmäs vuorille. Ylhäällä syömme piknikin nurmella ja nautimme näköalasta. Kokoontuminen Bahnhofilla.

Päivä 4, tiistai

Matkustamme bussilla lyhyen matkan Nassfeldiin ja Hohe Tauernin kansallispuistoon. Täällä meitä odottaa mahtava vaellus kauniissa laaksossa, jossa nautimme eläimistä, luonnosta ja muista jännittävistä asioista. Lounasta syömme idyllisessä Valeriehausissa, jonka erikoisuus on itävaltalainen pannukakku ”Kaiserschmarren”. Takaisin Bad Gasteinssa meillä on mahdollisuus kokeilla seinäkiipeilyä Silver Bulletin pihalla. Ilmoittautumiset etukäteen oppaille, kun kokoonnumme Bahnhofilla.

Päivä 5, keskiviikko

Keskiviikkona on vapaapäivä aktiviteeteista. Omatoimisesti voi valita: Päivä upeassa Felsenthermen kylpylässä tai testata Flying Watersin köysirata. Voit myös vuokrata maastopyörän ja tutustua laaksoon omin päin. Lista on loputon!

Päivä 6, torstai

Torstai on vanhempien vapaapäivä, jolloin oppaamme vievät lapset viereiseen laaksoon Angertaliin. Täällä nautimme aktiviteetteistä ja leikeistä. Päivän ohjelmassa on mm. jousiammuntaa ja kullanhuuhdontaa Waldgasthofissa. Myöhemmin syömme fanstastista Gröstliä Angerblickin hüttessä ennenkuin lähdemme takaisin Bad Gasteiniin. Lapsilla tulee olla mukana vanhempien yhteystiedot ja taskurahaa jäätelöä & juomia varten. Kokoontuminen Banhofilla.

Päivä 7, perjantai

Viikon viimeisenä päivänä lähdelle Dorfgasteiniin ja Fulseckin vuorelle. Otamme hissin ylös, josta laskeudumme kauniille Spiegelsee järvelle, jossa on mattimyöhäisilläkin mahdollisuus heittää talviturkit! Lounasta syömme idyllisessä Wenferalmissa. Takaisin Bad Gasteinissa meillä on yhteinen päätöstilaisuus, jossa kaikki lapset saavat diplomit kotiin vietäväksi. Kokoontuminen Bahnhofilla.

Päivä 8, lauantai – kotimatka

Kotimatka. Hyvän aamiaisen jälkeen jätämme hyvästit upealle Bad Gasteinille.