Retket

Päiväretkiä Euroopan tunnetuimpiin matkailukohteisiin!

Bad Gasteinilla on täydellinen sijainti noin 100 km etelään Salzburgista, Euroopan ja sen kulttuurin sydämessä. Tarjoamme laajan retkiohjelman, joka antaa sinulle mahdollisuuden lähteä päiväretkelle tutustumaan Euroopan tunnetuimpiin nähtävyyksiin. Koe maailmanperintökohteet kuten Venetsia, Salzburg ja Itävallan korkein vuori, Grossglockner. Lue lisää retkistämme alla!

Salzburg – maanantai

Salzburg on Mozartin ja musiikin kotikaupunki ja yksi Euroo­pan helmistä, joka sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä Bad Gasteinista. Kaupungin historia alkaa varhaiselta keskiajalta, 1100-luvulta. Opas­tettu kierroksemme alkaa vanhan kaupungin kiemurtelevilta kujilta, tunnemme vanhan historiallisen ilmapiirin ja jatkamme kauniille "Getreidegasselle" ja edelleen Mozartin synnyintalolle. Matka jatkuu edelleen kävellen Salzburgin kauniille torille jossa on paljon nähtävyyksiä, kuten useita kirkkoja, jotka on rakennettu barokin -tyylillä. Salzburgissa on upeat ostosmahdollisuudet sekä kahvilat kakkuineen ja apfelstrudeleineen maailmankuuluja. Kokopäiväretki.

Sisältää: Bussimatkan, opaspalvelut ja opastetun kierroksen.

Varaa nyt!

Bussimatka, tullimaksut, opaspalvelut

44 €

Lapsi 34 € (2-17 v)

Lisää varaukseen

Grossglockner – tiistai

Grossglockner (3 798 m) on Itävallan Alppien korkein vuori ja matkaamme tänne Hohe Tauernin luonnonpuiston kautta. Ajaessamme pitkin mutkittelevaa "Grossglockner Hochalpenstrassea" koemme upeita luontoelämyksiä ja näkymät vuorille ja jäätiköille ovat henkeäsalpaavat. Hieno näköala on myös Franz Josef Höheltä, jossa syömme lounaan lisämaksusta. Pysähdymme kotimatkalla Bad Gasteiniin myös Heiligenblutissa, jota kutsutaan Itävallan kauneimmaksi kyläksi. Kokopäiväretki.

Varaa nyt!

Bussimatka, tullimaksut, opaspalvelut

49 €

Lapsi 29 € (2-17 v)

Lisää varaukseen

Venetsia – keskiviikko

Venetsia on ilman muuta yksi maailman kuuluisimpia ja suosituimpia nähtävyyksiä; kaupunki, jossa kadut ovat kanaaleita ja autot gondoleja. Sinulla on mahdollisuus Venetsian retkellä tutustua Pyhä Marcuksen-aukioon, Rialton- ja Huokausten siltaan, Doge-palatsiin ja voit kokeilla gondoliajelua ja nauttia ihanista italialaisista juomista. Kun olet tutustunut Venetsiaan omin päin, löydä itsellesi mieleinen lounaspaikka, vallinnanvaraa on jokaisen kukkaron mukaan. Ennen Bad Gasteiniin lähtöä nauti aito Bellini kuuluisassa Harryn Barissa. Kokopäiväretki.

Sisältää: Bussimatkan, junamatkan, venematkan, tietullit ja opaspalvelut.

 

Bussimatka, tullimaksut, opaspalvelut.

84 €

Lapsi 69 € (2-17 v)

Lisää varaukseen

Zell am See – keskiviikko

Zell am Seessä kohtaavat jäätikkö, alppien huiput ja kaunis alppijärvi. Matka Bad Gasteinista kestää n. tunnin ja teemme ensimmäisen pysähdyksen Mittesillissä. Käymme Nationalparkzentrumissa (moderni museo), jossa meitä opastetaan eläimistä, luonnosta ja vuorista. Täältä matka jatkuu Zell am Seen keskustaan, jossa teemme yhteisen kävelyretken sekä nautimme lounaan (lisämaksusta). Aikaa jää myös ostoksille tai laivamatkalle järvellä.

Sisältää: Bussimatkan, sisäänpääsylipun museoon ja opaspalvelut (opastus ruotsiksi)

Soita ja varaa puhelimitse 09 67 13 14

Bussimatka ja sisäänpääsy museoon, sekä opaspalvelut.

44 €

Lapsi 39 € (2-17 v)

Lisää varaukseen

Hohen Werfen – torstai

Torstaina tutustumme Hohen Werfenin linnaan, joka oli Alistair McLeanin tunnetun romaanin ja sen filmatisoinnin, klassikkoelokuvan Kotkat kuuntelevat (Where Eagles Dare) tapahtumapaikkana. Osittain dokumentaarisen elokuvan pääosia esittivät Richard Burton ja Clint Eastwood. Lähdemme Bad Gasteinista aamiaisen jälkeen, ja matka taittuu bussilla noin tunnissa. Perillä tutustumme opastetulla kierroksella tähän mielenkiintoiseen ritarilinnaan, ja kierros päättyy vaikuttavaan petolintunäytökseen. Linnassa on mahdollisuus nauttia lounasta. Takaisin Bad Gasteinissa olemme iltapäivällä.

Sisältää: Bussimatkan, sisäänpääsymaksun, opastetun kierroksen ja opaspalvelut.

Varaa nyt!

Bussimatka, tullimaksut, opaspalvelut.

39 €

Lapsi 29 € (2-17 v)

Lisää varaukseen

Linnakonsertti Salzburgissa – torstai-ilta

Torstai-iltaisin on vuorossa viikon kohokohta niille, jotka rakastavat klassista musiikkia – kamarikonsertti Hohen Salzburgin linnassa.Kaunista valkoista Hohen Salzburgin linnaa alettiin rakentaa vuonna 1077, ja se on tänä päivänä yksi Keski-Euroopan parhaiten säilyneistä linnoituksista. Konsertti järjestetään tornisalissa, jossa myös Mozartin kerrotaan aikoinaan järjestäneen konsertteja. ”Furste”-sali oli alunperin suuri juhlasali, mutta nykyään se on lähinnä konsertteja varten.  Illan aikana soitettava musiikki on mm. Mozartin tuotantoa. Muusikot tulevat eri puolilta maata ja pitävät suurena kunniana päästä soittamaan Hohen Salzburgin Furste-salissa. Iltaretki torstai.

Nauti klassisesta musiikista!

Bussimatka, tullimaksut, opaspalvelut

80 €

Lapsi 70 € (2-17 v)

Lisää varaukseen

Salzkammergut – perjantai

Perjantaina teemme kokopäiväretken Salzkammergutiin. Aamupäivällä vierailemme keisarillisessa kesänviettopaikassa Bad Ischilissä. Sieltä jatkamme matkaa Itävallan kauneimman alueen – Salzkammergutin läpi kohti St Wolfgangin kylää. Siellä pidämme tauon, jonka aikana voi nauttia lounasta, ennen kuin jatkamme veneellä matkaa järven toiselle puolelle St Gilgenin kylään. Käyskentelemme St Gilgenin idyllisessä kylässä ja vierailemme Valkoisen Hevosen majatalossa, joka on tunnettu samannimisestä operetista.

Sisältää: Bussimatkan, venematkan St Wolfgangin ja St Gilgenin välillä ja opaspalvelut.

Soita ja varaa puhelimitse 09 67 13 14

Bussimatka, tullimaksut, opaspalvelut.

49 €

Lapsi 39 € (2-17 v)

Lisää varaukseen