Retket

Päiväretkiä Italian kauniimpiin paikkoihin!

Tarjoamme mielettömän päiväretki ohjelman, joka antaa sinulle mahdollisuuden tulla mukaamme päiväretkille Italian kauniimpiin paikkoihin.

Haluatko lisätä retken tai aktiviteetin matkavaraukseesi?
Soita meille 09 67 13 15 tai kirjaudu sisään Minun matkani

Milano - Maanantai

Aloitamme viikon päiväretkellä Italian muodin mekkaan: Milanoon. Kaupunki on kuin suuri ja kaunis muotitalo, josta löytyy muodin historiaa ja kulttuuria tuhansien vuosien ajalta. Saavumme Milanoon aamupäivällä ja menemme opastetulle kierrokselle kaupungin läpi. Vierailemme mahtavassa Roomalaisessa katedraalissa Duomo di Milanosssa, Galleria Vittorio Emanuelessa  ja  Santa Maria delle Grazie kirkossa, jossa Leonardo da Vincin tunnettu maalaus “Viimeinen ehtoollinen” sijaitsee. Iltapäivällä saamme omaa aikaa tutustua kaupunkiin. Suosittelemme nauttimaan lounasta Peckin kauppahallissa! Saavumme takaisin Cerviniaan sopivasti ennen illallista.

Varaa tänään!

Bussimatka, opaspalvelut, opastettu kierros

70 €

Lapsi: 60 €

Lisää varaukssen

Torino - Tiistai

Upea palatsi, viehättävät aukiot ja mielettömät ostoskadut kuvaavat hyvin Torinon kaupunkia. Kaupungin tärkein maamerkki on Mole Antonelliana, joka on maailman korkein tiilitalo, jossa sijaitsee Italian elokuvamuseo. Päiväretken aikana on hyvin aikaa nauttia kaikesta, mitä kaupungissa on tarjota. Shoppaile Via Roman varjossa, nauti lounaasta suositussa ”Da Maurossa” tai juo kylmä drinkki joissain monista viihtyisistä baareista. Taiteesta kiinnostuneille suosittelemme vierailua Pinacoteca Giovanni e Marella Agnellissa, jonka on luonut legendaarinen Fiatin omistaja: Gianni Agnelli.

Varaa tänään!

Bussikuljetukset, tietullit, opaspalvelut

55 €

Lapsi 45 €

Lisää varaukseen

Aostan kaupunki - Keskiviikko

Aostan kaupunki on Aostanlaakson ”pääkaupunki” ja sijaitsee vain muutaman tunnin päässä Cerviniasta. Täältä löytyy maailman toiseksi suurimmat jäännökset Rooman valtakunnasta, jotka näkyvät nykyaikaisessa kaupunkikuvassa. Jo keskustan sisäänkäynnillä tapaamme l’Arco d’Augusto riemukaaren, joka rakennettiin 25 vuotta eKr. Käymme opastetun kierroksen roomalaisessa kaupungiosassa ohi säilyneiden muurien, tähystystornin, teatterin ja katedraalin. Aikaa jää myös ostoksille ja tietysti vierailulle jossain kaupungin jäätelöbaarissa ennen matkaa takaisin Cerviniaan.

Hinta per henkilö

40 €

Lapsi 30 €

Lisää varaukseen

Comojärvi - Torstai

Kaunis Lago Di Como sijaitsee aivan Milanon pohjoispuolella. Tämä smaragdinvihreä alppijärvi palatsin kaltaisten huviloiden ympäröimänä tarjoaa loistavan tunnelman ja upeat maisemat. Comossa suosittelemme, että kaikki otamme 2 tunnin kestävän veneajelun ylelliseen kaupunkiin Bellagioon. Järveltä on ehdottomasti paras näkymä vuoren yli ja kaikkiin henkeäsalpaaviin hotelleihin ja huviloihin. Täältä voit nähdä mm. George Clooneyn talon: Villa Oleandran. Bellagiossa on aikaa syödä myöhäinen lounas, käyskennellä järven ympärillä, tai miksei vierailla Villa Melzisin tai Villa Serbellonis:in puutarhoissa ennen bussilkuljetusta takaisin Cerviniaan. 

Hinta per henkilö

70 €

Lapsi 60 €

Lisää varaukseen

Courmayeur/Punta Hellbronner - Perjantai

Tule mukaan päiväretkelle viehättävään pieneen naapurikaupunkiin Courmayeuriin, joka sijaitsee Euroopan korkeimman vuoren vieressä: Mont Blanc. Tässä viihtyisässä kylässä on monta ihanaa ravintolaa ja paljon ostosmahdollisuuksia. Courmayeurissa suosittelemme kaikille, jotka eivät pelkää korkeita paikkoja, vierailua Punta Hellbronnerilla (3466mpy). Tänne pääsee täysin uudella Skywayllä, henkeäsalpaavalla pyörivällä hissillä, josta on 360 asteen panoraamanäkymät. Lopuksi voit nauttia fantastisista maisemista, hyvästä lounaasta tai viinimaistelusta. Olemme takaisin Cerviniassa sopivasti ennen illallista.

Hinta per henkilö

40 €

Lapsi 30 €

Lisää varaukseen

Viinimaistelu Les Crêtes:ssä

Tule mukaan mukavalle iltapäiväretkelle Les Crêteseen – yhteen Aostan laakson tunnetuimaan viinitaloon. Viinitarha sijaisee alle tunnin bussimatkan päässä Cerviniasta. Täällä Charrére perhe on kasvattanut viinejä parin sadan vuoden ajan ja nykypäivänä täältä löytyy kuuluisia viinilajikkeita kuten Chardonnay ja Pinot Noir, mutta myös useita alueen lajikkeita kuten Fumin, Cornalin ja Mayolet (kaikki punaisia), jotka yhdessä Petit Rougen kanssa muodostavat laakson eniten tuotetun punaviinin Torreten. Vierailumme aikana kokeilemme useita erilaisia punaisia ja valkoisia viinejä ja opimme alueen viinituotannosta. Olemme takaisin Cerviniassa sopivaan aikaan ennen illallista.

Hinnat tulossa pian