Hotel Salzburger Hof - optimaalinen hotelli kokouksille

Hotel Salzburger Hof on klassinen hotelli jonka sijainti on täydellisellä paikalla Bad Gasteinissa. Hotelli on sisustettu hyvän maun mukaan, huoneet ovat hienoja, löytyy useita ravintoloita, baareja ja tilavat kokoustilat, jotka sopivat sekä pienille että suurille ryhmille. 

Hotelli on palkittu 3 vuotta peräkkäin Certificate of Excellencellä TripAdvisorilla, kotoisan tunnelman, korkealuokkaisen palvelun ja tunnetun keittiönsä vuoksi. 

Ruokaan panostetaan Hotel Salzburger Hofissa

Hotelli on tunnettu ensiluokkaisesta ruuastaan. Joka aamu katetaan suuri aamiaisbuffet, jossa on kaikkea lämpimistä, vastaleivotuista croisanteista ja erilaisista mysleistä munakokkeliin ja rapeaan pekoniin ja pannukakkuihin. Illalla tarjoillaan aina viiden ruokalajin illlallinen, joka on valmistettu sesongin parhaista raaka-aineista.

 

Afterski ja juhliminen

Hotellin suositussa Ritz baarissa on mukavaa istua ja otta yksi juoma sekä ennen että jälkeen illallisen. Usean kerran kauden aikana hotellissa vierailee tunnettuja artisteja. Jos etsit menevää afterskitä tai yökerhoa, kannatta mennä Silver Bullet baariin joka sijatsee kiven heiton päässä hotellista. 

 

Tilavat kokoustilat

Hotelli on varusteltu 6 kokoustilalla, joissa on tilaa 10-140 henkilölle. Kaikista tiloista löytyy projektori, valojärjestelmä ja fläppitaulu. 

KokousilatTeatteriLuokkamuotoU-muotoPyöreät pöydät
Auditorium (116,95 m²) 150 paikkaa - - -
W.A. Mozart room (60 m²) 80 paikkaa 50 paikkaa 28 paikkaa -
J. Haydn room (31,29 m²) 40 paikkaa 30 paikkaa 18 paikkaa -
J. Strauss room (17,49 m²) - - - 10 paikkaa
A. Bruckner room (23,59 m²) 25 paikkaa 18 paikkaa 12 paikkaa -
F. Schubert room (41,38 m²) 45 paikkaa 30 paikkaa 20 paikkaa -