Myöhäiset kesävaellukset Alpeilla

Hinta alk.  545 €  →

Fantastisia vaelluksia ainutlaatuisessa ympäristössä

Bad Gasteinin luonnon sanotaan olevan alppien kauneinta ja se mahdollistaa mahtavat vaellukset.

Takaamme unohtumattoman luontokokemuksen, vaihtoehtoina kaikkea rauhallisista kävelyistä, vaativampiin vaelluksiin Alppien suurimmassa kansallispuistossa Hohe Tauernissa. Valitse vaelluspaketti joka sopii juuri sinulle. Voit majoittua tunnetussa Salzburger Hofissa, yhdessä Alppien hienoimmista hotelleista, desinhotelli Postissa, luksustason Villa Oraniassa, viihtyisässä Hotel Giselassa tai vastaremontoidussa Hotel Eden Rockissa. Hotellit ovat korkeatasoisia ja sijaitsevat keskeisellä paikalla Bad Gasteinissa.

Kokeneet vaellusoppaat

Vaelluksiamme johtaa aina koulutetut vaellusoppaat, joilla on suuri tuntemus maastoista Gasteinerlaaksossa. Mukana vaelluksilla on aina arvostettu oppaamme.

Aamulla kokoonnumme käydäksemme läpi päivän vaellusohjelman. Katsomme säätiedotuksia, näytämme korkeuskäyriä, käymme läpi erilaisia haasteita ja arvioidut ajat päivän vaelluksille. Ihanan vaelluspäivän jälkeen kokoonnumme ”After walkille” Silver Bulletin terassille. Todella arvostettu paikka vieraidemme keskuudessa.

Alppivaellusneulat

Kerää pisteitä loistavaan ”Gasteiner Wandernadeliin” vaelluksien varrella sijaitsevista leimauspisteistä. Vaellusviikkosi lopussa pisteet lasketaan yhteen ja lopputapaamisessamme voit ostaa itsellesi kauniin vaellusneulan (tasot; pronssi, hopea ja kulta) reppuasi koristamaan. Neuloista saadut tuotot menevät laakson alppiyhdistykselle, jotka ovat vastuussa vaellusoppaista.

Jännittäviä retkiä

Bad Gastein on keskeisen sijaintinsa vuoksi täydellinen lähtöpiste päiväretkille muutamiin maailman parhaista nähtävyyksistä kuten maailmankuulut Venetsia ja Salzburg.

Mahtava, hyttysvapaa ilmasto

Huomionarvoista Gasteinerlaaksossa on että koskaan ei ole pitkä matka lepomajaan, jossa on hyvää ruokaa ja juomaa. Vaellusmatkamme tarjoavat ehdottomasti korkealuokkaista ruokaa, vaelluspakettiisi kuuluvat lounaat. Bad Gastein sijaitsee etelässä, noin 32km Välimerestä. Aurinko paistaa todella paljon kesällä ja yhdistettynä korkeuteen, on tuloksena todella miellyttävä ilmasto. Ilma on kristallin kirkasta ja hyttysiä ei ole, joka vain nostaa vaelluksien tasoa.

Mikä kuuluu vaellusmatkan hintaan?

Vaellusmatkojemme hintaan sisältyy lennot Helsinki – Salzburg m/p sis. ruumalaukku, majoitus jossakin loistavista hotelleistamme, aamiaisbuffet, tervetulojuoma, osaava opastus kokeneilta oppailtamme, aamukokoontuminen jossa käymme läpi päivän ohjelman, paikalliset siirtymiset ja köysiratamatkat. Myös viisi lounasta sisältyy hintaan.

Mikä vaellus sopii sinulle?

Vaellus Vaikeustaso Vaellusta/päivä Korkeusmetriä/päivä
Alppivaellus >> 5-12 km 200-800 m
Alppivaellus vaativa >> 5-18 km 600-1200 m

Soita niin autamme löytämään sinulle sopivan vaellusmatkan

  09 67 13 14

Vaelluksemme Bad Gasteinissa

Alppivaellus

Alppivaellukset tehdään hyvin erilaisissa korkeuksissa ja käytämme välillä hissejä siirtyessämme ylös vaellusreiteille ja sieltä takaisin. Vältämme jyrkät ja vaikeat kohdat, samoin kuin erittäin pitkät yhtäjaksoiset alastuloreitit. Syömme ylhäällä vuorilla upeissa maisemissa maittavat lounaat, jotka on tehty paikallisista raaka-aineista. Tämä vaellus on tarkoitettu lajin aloittelijoille ja keskitasoisille vaeltajille.

 

Alppivaellus vaativa

Vaativat vaelluksemme tarjoavat upean elämyksen sinulle, jolla on jo kokemusta vaelluksesta. Teemme suuriakin päivänousuja sekä -laskuja ylittäen vuoristosolia ja nauttien upeista maisemista korkeilla huipuilla. Osallistujilla tulee olla kokemusta alppivaelluksesta, tai vähintään erittäin hyvä kunto. On mahdollista yöpyä vuoristomaja Hagener Hüttellä (2448 m) viikon aikana. Vaellukset ohjelmassamme viikoilla 22-36.

 

Hotellit Bad Gastein

Bad Gasteinin kartta