Vaella Cerviniassa

Vaellusparatiisi korkealla!

Yli 200 kilometriä luonnonkauniit vaellusreitit ja henkeäsalpaavat vuorinäkymät tekevät Cerviniasta kesällä vaellusparatiisin. Täällä viihtyy kaikki elämästä nauttijat, jotka haluavat kokea aktiivisen loman ripauksella yleellisyyttä paikallisten Aosta viinien ja  italialaisten herkkujen kanssa.

Cervinia sijaitsee kauniissa Aostan laaksossa (Valle d'Aosta), joka on tunnettu spektaakkelimaisista vuoristoistaan, rikkaasta luontokulttuuristaan ja vaikuttavista alppimaisemistaan. Kylä sijaitsee korkealla 2050 mpy Plateau Rosan ja ikonisen Matterhorn vuorenhuipun välissä. Kauniin Matterhornin huippu nousee aina 4478 mpy korkeuteen asti. Luonto kutsuu mielettömille vaelluksille, jotka johdattavat kristallinkirkkaille alppijärville ja hiljaisiin metsiin. Cervinian vaellusreitit sopivat aina alottelijoista ammattilaisiin.

Jopa 200€ alennus kesämatkoista

Kun varaat matkan viikoille 30-36 tuplaamme alennuksen, joten alennuksesi on 200€/henkilö. Anna koodi KESA-200 varausta tehdessäsi. Voimassa 30.6. saakka.

Miksi valita Cervinia?

✔︎︎ 200 km vaellusreittejä
✔︎︎ Uniikkeja luontoelämyksiä
✔︎︎ Fantastinen ruokakulttuuri
✔︎︎ Laaja valikoima aktiviteetteja
✔︎︎ Kesälaskettelua
✔︎︎ 18-reikäinen golfrata
✔︎︎ Lähellä luontoa
✔︎︎ Sopii koko perheelle

Vaelluksemme Cerviniassa

Alppivaellus – keskitason vaellusta alppimaisemissa

Etäisyys: 8-12 km per päivä
Korkeusero: 200-800 korkeusmetriä per päivä

Mielettömät maisemat Matterhornin huipulle • Piknik alppijärvi Lago Cime Bianchella (2 850 mpy) 
Lue lisää

Alppivaellus Plus - vaativampi vaellus alppimaisemissa

Etäisyys: 8-14 km per päivä
Korkeusero: 500-900 korkeusmetriä per päivä

Haastavampi vaellus jopa 3 316 mpy • Mielettömät näkymät Matterhornille
Lue lisää

2-päivän opastettu vaellus!

Cervinia on todellinen vaeltajien paratiisi ja suosittelemme kaikille opastettuja vaelluksia, jolloin alueesta pääsee nauttimaan täysillä. Mikäli ette halua käyttää koko viikkoa vaeltamiseen, tarjoamme 2-päivän opastetun vaellusohjelman. Vaellukset järjestetään sunnuntaina ja torstaina. Näillä vaelluksilla menemme mm. ylös Plan Maisonille (2550mpy) ja nautimme Matterhornin mielettömistä näkymistä ja smaragdinvihreistä alppijärvistä. Vaelluksiin sisältyy kuljetuksien ja vaellusoppaan lisäksi lounaat vaelluspäivinä.

Lue lisää ja katso koko vaellusohjelma täällä >>

Hinta per henkilö

90 €

Lapsi 70 € (alk. 12v.)

Lisää varaukseen

Hotellimme Cervinia