Alppivaellus

Varaa ennen 31.3. niin illalliset sisältyvät hintaan.

Alppivaellus – keskitason vaellusta alppimaisemissa

Cerviniassa järjestämme Alppivaellusta, joka on suosituin vaellusohjelmamme. Vaellamme eri korkeuksissa ja välillä otamme hissin tai muun kuljetuksen ylös ja alas vuorilla. Turvallisuus aina ennen kaikkea ja vältämme liian jyrkät kohdat ja liian pitkät laskeutumiset jaloin. 

Alppivaelluksemme on jaettu kahteen eri ryhmään riippuen vaikeustasosta (sininen ja punainen ryhmä). Näin ollen pääset osallistumaan siihen ryhmään joka sopii parhaiten juuri sinulle. Alppivaellukselle ei vaadita aikaisempaa kokemusta vaelluksista, mutta hyvä peruskunto tulee olla. Alla esittelemme molemmat ryhmät hieman tarkemmin.

Sininen ryhmä
Sininen ryhmä on helpompi versio Alppivaelluksesta. Kuljemme kauniita polkuja ja teitä ja menemme paljon korkeusmetrejä ylös ja alas. Vaellamme rauhallisessa tahdissa ja pidämme usein taukoja voidaksemme nauttia ympäristöstä.

Pituus: N. 8-10 km päivittäin
Korkeusmetrit: N. 300-500 korkeusmetriä päivittäin

Punainen ryhmä
Punainen ryhmä on hieman haastavampi Alppivaellus. Tempo on nopeampaa ja joinain päivinä vaellamme suurempia korkeusmetrejä, kuin sininen ryhmä. Jos pystyt vaeltamaan 300 korkeusmetriä tunnissa, pärjäät hyvin punaisessa ryhmässä.

Pituus: N. 8-12 km päivittäin
Korkeusmetrit: N. 450-800 korkeusmetriä päivittäin

Vaellusryhmien koko ja vaikeusasteet voivat vaihdella viikottain riippuen osallistujamääristä, säästä ja ryhmän vauhdista.

Lue koko viikko-ohjelma →

Viikon kohokohdat:

✔︎︎Henkeäsalpaava näkymä Matterhornin huipulle
✔︎︎ Piknik alppijärvi Lago Cime Bianchella (2 850 mpy)
✔︎︎ Pituus: 8-12 km päivittäin
✔︎︎ Korkeusmetrit: 300-800 korkeusmetriä päivittäin
Vaellukset järjestetään v. 26-36

Hotellimme Cervinia

Hotel Marmore ****

Tämä täydellisesti uudelleen vuosina 2016-2017 rakennettu hotelli on Cervinian vanhin hotelli. Talossa on 70 hienoa huonetta, 7 kerrosta ja hotellilla on paras sijainti kylän pääkadulla. Laskettelet suksilla lähes hotellin ovelle. Tyylikkäässä Ravintola Angelossa tarjoillaan aamiaiset ja illalliset. Nauti italialaisesta keittiöstä ja lähialueiden upeista viineistä Aostasta ja Piemontesta.

Varaa ennen 31.3. niin illalliset sisältyvät hintaan.

Hintaesimerkki sis. lento, majoitus ja puolihoito

1 225 €
Lue lisää ja varaa