Sosiaaliset mediat

Sosiaalinen media

STS Alppimatkoille sosiaalinen media on asiakaspalvelun parantamiseen tarkoitettu kanava, jonka avulla voimme kuunnella yhä paremmin asiakkaitamme ja heidän toiveitaan.

Sosiaalinen media on meille tapa kommunikoida asiakkaidemme kanssa. Sosiaalinen media tarkoittaa meille sitoutumista ja suhteiden ylläpitoa. Suhteet asiakkaisiin on luotu heidän ehdoillaan ja niitä STS Alppimatkat pyrkii ylläpitämään ja hoitamaan parhaalla mahdollisella tavalla.

 

STS Alpresor Studentweeks by STS Alpresor Facebook

Facebook

Tykkää meistä Facebookissa! Näin saat aina viimeisimmät päivityksemme kohteista ja tietoa uutuuksista. Inspiroidu oppaidemme matkavinkeistä, upeista alppikuvista tai lähetä meille sinua askarruttavia kysymyksiä.

STS Alppimatkat >>

 

Instagram

Seuraa meitä Instagramissa ja nauti valkeista talvikuvista! Pääset myös kurkkaamaan kulissien taakse eri kohteisiimme ja taitavien oppaiden työpäiviin.

STS Alppimatkat Instagram >>

 

STS Alpresor Studentweeks by STS Alpresor Twitter

Twitter

Seuraa Twitter-tiliämme. Tätä kautta saat tietoa viime hetken uutuuksista, vinkkejä sekä tietoa matkailualaan liittyvistä tapahtumista ja STS Alppimatkojen kohteista.

@STS_Alppimatkat >>
 

STS Alpresor Studentweeks by STS Alpresor YouTube

YouTube

Tilaa YouTube –kanava ja herätä henkiin kaipuusi laskettelemaan, afterski-tunnelmaan ja upeaan ruokakulttuuriin . YouTube -kanavalta löydät useita videoita kaikista upeista kohteistamme.

STS Alppimatkat - YouTube >>