Huvielämä Sauze d’Oulx:ssa

Huvielämä Sauze d'Oulx

Sauze d’Oulx on todella aito italialainen kylä, jossa pienet mukulakivikadut ympäröi keskustan ja vanhan kaupungin. Sauzessa on todella hyvä afterski ja hyvä valikoima pubeja ja viinibaareja. Kylässä ja rinteissä on jopa 30 ravintolaa josta valita, kaikkea perinteisistä pastaravintoloista ylellisiin gourmet-ravintoloihin.

Ravintolat

Sugo´s 

Kylän parhaat pastat! Restaurant Sugo´s:ssa vanhassa kaupungissa tarjoillaan pastaa kaikissa muodoissaan. Annokset ovat suuria, jotka ovat täydellisiä rankan laskupäivän jälkeen. Pikkunälkään kannattaa jakaa yksi pasta kahdelle!

 

Restaurang Naskira

Naskira sijaitsee Ill Capricorno hotellissa keskellä rinnettä. Täällä pääset nauttimaan gourmet ruoasta uniikissa vuoristoympäristössä. Paljon meriittejä saanut ravintola tarjoilee täydellisen sopivan lounasruokalistan, jonka avulla jaksat laskea vielä koko iltapäivän.

 

La Griglia

Keskeltä vanhaa kaupunkiä löytyy La Griglia. Viihtyisässä kellariravintolassa tarjoillaan pizzaa, pastaa ja polentaa yhdessä hyvien paikallisten viinien!

 

Assietta

Mukava ravintola kylän keskellä, jossa tarjoillaan Pohjois-Italialaisia erikoisuuksia sekä sisällä, että ulkoterassilla. Nauti kaikkea ainutlaatuisista pizzoista maukkaisiin kala- ja liha-annoksiin yhdessä lasin paikallista viiniä auringonlaskua katsellessa!

 

Baarit ja klubit

Il Lampione

Paikallisten suosikkibaari! Keskeltä vanhaa kaupunkia löydät tämän suositun helmen. Vilkas ilmapiiri, hyviä viinejä ja välillä myös aitoa italialaista livemusiikkia.

 

Ghost bar

Suoraan rinteiden juurelta löydät Pub Ghostin, joka on perinteinen afterski paikka ja viihtyisä pubi. Täällä tarjoillaan italialaista pilseneriä ja hyviä paikallisia viinejä. Antipasti oluen kaveriksi on ”must”!

 

Paddy McGintys

Irlantilainen pubi Italiassa. Täällä on aina hyvä ja kutsuva ilmapiiri. Olutvalikoima on todella laaja ja älä ylläty, mikäli monotanssit alkavat pyödillä!