Huvielämä Cerviniassa

All Inclusive

Viimeinen mahdollisuus varaa hiihtomatka jossa kaikki sisältyy hintaan

All Inclusive

Viimeinen mahdollisuus varaa hiihtomatka jossa kaikki sisältyy hintaan

pv
t
min
sek

Huvielämä Cervinia

Cerviniassa on useita hyviä ravintoloita ja pubeja hyvän hiihdon vastapainoksi. Meininki on hyvin italialainen, ja se poikkeaa huomattavasti muiden maiden tunnelmasta. Cervinia sijaitsee Marmore-laaksossa, joka puolestaan on osa Aosta-laaksoa. Kylän ravintoloiden samoin kuin rinneravintoloiden ruokalistoissa lukee usein cucina valdostana, mikä tarkoittaa paikallista keittiötä.

 

Ravintolat

Ravintola Hermitage

Elegantti ravintola, joka on palkittu useaan otteeseen korkeatasoisesta ruuastaan. Kokeile paikallisia erikoisuuksia tai nauti innovatiivisista mauista. 

 

Lo Copa Pan

Kun ruuasta tulee teidetta! Täällä tarjoillaan monien mielestä Alppien herkullisinta ruokaa ja ravintolan omistaa laskettelu- ja ruokafanaatikko Mirko. Maista hirvenfilétä tai nauti suuri herkkulautanen paikallisilla juustoilla ja parma-kinkulla.

 

Sotto Zero

Tämä ravintola on kaikkein tunnetuin sen herkullisista pitsoista. Suosittelemme siis suuntaamaan tänne!

 

Chalet Etoile

The Telegraph on nimennyt Chalet Etoilen yhdeksi Alppien parhaimmista ravintoloista. Menu on vaihteleva ja italialaisia klassikoita ja mereneläviä löytyy loputtomiin. 

 

Jour et Nuit

Tarjoilee italialaisen keittiön parhaat palat. Ethän jätä väliin viininmaistelua, jonka STS Alppimatkat järjestää täällä viikoittain.

 

Baarit ja yökerhot

Plan Torrette

Cretaz-hissin huipulla sijaitseva suuri terassi. Tänne kokoonnutaan iltapäivästä kun päivän laskut on laskettu.

 

The Bar

Baari kuuluu Hotel Principe delle Neville ja tätä paikkaa et voi jättää väliin, mikäli haluat kokea vauhdikkaan afterskin. Tämä rinteessä sijaitseva afterski tarjoaa terassin, BBQ:n ja DJ:tä. Mikäli et halua tanssia pöydillä, voit aina nauttia auringonlaskusta paikallisten kanssa.

 

Sound Club

Suosittu yökerho, joka täyttyy nuorista juhlijoista. Livebändejä, DJ:tä, teemailtoja ja valokuvaajia. Cervinian kuumin yökerho!

 

Ymeletrob

Viihtyisä cocktailbaari. Raihallisempi vaihtoehto, joka sopii täydellisesti rinnepäivän päättämiseen.

 

Lo Copa Pan

Paikallisten suosikkipaikka, jossa tunnelma on kohdallaan. Paljon ihmisiä ja hyvää musiikkia. Baari sijaitsee keskellä kylää katukerroksessa, jonka kellarissa suosittu ravintola.