Ruoka & juoma Cerviniassa

Ruoka & juoma Cerviniassa

Cerviniassa on useita hyviä ravintoloita ja pubeja hyvän hiihdon vastapainoksi. Meininki on hyvin italialainen, ja se poikkeaa huomattavasti muiden maiden tunnelmasta. Cervinia sijaitsee Marmore-laaksossa, joka puolestaan on osa Aosta-laaksoa. Kylän ravintoloiden samoin kuin rinneravintoloiden ruokalistoissa lukee usein cucina valdostana, mikä tarkoittaa paikallista keittiötä. 

Katso lisää:
» Ravintolat
» Afterski & baarit

Ravintolat

Chalet Etoile

The Telegraph on nimennyt Chalet Etoilen yhdeksi Alppien parhaimmista ravintoloista. Menu on vaihteleva ja italialaisia klassikoita ja mereneläviä löytyy loputtomiin. 

 

Lo Copa Pan

Kun ruuasta tulee teidetta! Täällä tarjoillaan monien mielestä Alppien herkullisinta ruokaa ja ravintolan omistaa laskettelu- ja ruokafanaatikko Mirko. Maista hirvenfilétä tai nauti suuri herkkulautanen paikallisilla juustoilla ja parma-kinkulla.

 

Sotto Zero

Tämä ravintola on kaikkein tunnetuin sen herkullisista pitsoista. Suosittelemme siis suuntaamaan tänne!

 

Jour et Nuit

Tarjoilee italialaisen keittiön parhaat palat. Ethän jätä väliin viininmaistelua, jonka STS Alppimatkat järjestää täällä viikoittain.

 

Afterski & baarit

Love Cervinia

Plan Torretilla, Cretaz-hissin huipulla sijaitseva ravintola ja afterski, jolla on suuri terassi. Täällä tarjoillaan maukkaan lounaan lisäksi rinne afterskitä. Tänne kokoonnutaan iltapäivästä, kun päivän laskut on laskettu.

 

The Bar

Baari kuuluu Hotel Principe delle Neville ja tätä paikkaa et voi jättää väliin, mikäli haluat kokea vauhdikasta afterskitä. Tämä rinteessä sijaitseva afterski tarjoaa terassin, virkistäviä juomia ja DJ:n. Täällä voit nauttia auringonlaskusta paikallisten kanssa.

 

Ymeletrob

Viihtyisä cocktailbaari. Raihallisempi vaihtoehto, joka sopii täydellisesti rinnepäivän päättämiseen.