Huvielämä Champolucissa

100 € ennakkovaraajan alennusta

Tarjous on voimassa viikoilla 2-5 ja 11-14. Avoin kauppa 1.10. saakka.

100 € ennakkovaraajan alennusta

Tarjous on voimassa viikoilla 2-5 ja 11-14. Avoin kauppa 1.10. saakka.

Anna koodi:

TALVI-100

Anna koodi:

TALVI-100

Huvielämä Champolucissa

Champolucin charmikas kylä ja sen vaatimaton, mutta viehättävä profiili luovat yhdessä viihtyisän ilmapiirin. Erinomaista ruokaa ja kodikas kohde, joka on kokemisen arvoinen.

 

Ravintolat

Il Balivo

Kylän yksi parhaita ja suosituimpia ravintoloita. Ruokalistalta löytyy pohjoisitalialaisia klassikoita ja palvelu täällä on loistavaa. Varaathan pöydän ajoissa!

 

Le Sapin

Tätä paikkaa et voi jättää väliin Champolucissa vieraillessasi. Ruokalistalta löytyy etanoita, pihvejä, pastaa ja risottoa. Henkilökunta on mahtavaa ja voimme taata uniikin ruokakokemuksen.

 

L'Essentiel 

Tämä viihtyisä ravintola sijaitsee keskellä kylää ja kala-ateriat ovat korkeinta tasoa. Ruokalistalta löytyy myös paikallisia erikoisuuksia ja klassisia italialaisia ruokalajeja.

 

La Grange

Todellinen huippuravintola. Kokit laittavat erinomaista ruokaa suurina annoksina. Kaiuttimista soi jazz ja palvelu on huipputasoa.

 

La Mandria

La Mandria on upea helmi rinteessä, josta monet eivät vielä tiedä. Perheravintola, jossa tarjoillaan Champolucin herkullisinta tiramisua.  

 

Baarit ja afterski

Hotell Castor

Tiistaisin voit päästä kokemaan yhteislaulua tässä viihtyisässä baarissa. Omistaja Herman soittaa pianoa ja vieraat laulavat yhdessä.

Santé

Santé on viihtyisä, pieni baari, joka sijaitsee pääkadulla. Baarimikko Rudy on tunnettu herkullisista drinkeistään ja vieraidenvaraisuudestaan. 

 

Brunos Bar

Piilotettu mutta suosittu afterski-helmi, joka sijaitsee keskellä rinnettä. Pysähdy nauttimaan kylmä olut päivän laskujen päätteeksi.