Huvielämä Madonnassa

 

Matkusta turvallisesti talvella

100% turvallisuutta STS Alppimatkojen valmismatkalla

Matkusta turvallisesti talvella

100% turvallisuutta STS Alppimatkojen valmismatkalla

Huvielämä Madonna

Italiassa alppielämä tarkoittaa näyttäytymistä kaikkialla ja Madonnassa teet sen parhaiten trendikkäissä baareissa Piazza Righin ympärillä. Torilta löytyy mahtavan shoppailun lisäksi trendikkäitä baareja, kahviloita ja ravintoloita. 

Ravintolat

Le Roi

Mama Mia, kaupungin parasta pitsaa! Le Roi on tyypillinen italialainen pitseria, jossa viihtyisä tunnelma ja paljon ihmisiä. Heidän herkullisten pitsojensa lisäksi tarjoillaan täällä pastaa, risottoa ja liharuokia. Suosittelemme varaamaan pöydän etukäteen. 

 
1 tähti Guide Michelinissä

Stube Hermitage

Yhden Michelin tähden ravintola! Tähtikokki Paolo Cappucio tarjoilee ruokataidetta alueen mauista klassisessa Alppimiljöössä. Varaa etukäteen! 

 

Ferrari Lounge

Ferrari Lounge on tunnettu viinibaari suurella valikoimalla italialaisia viinejä. Täällä järjestämme myös viininmaistelua. Alakerrassa tarjollaan ruokaa ravintola Ristorante Nabuccossa.

 

Baarit ja klubit

Bar Suisse

Bar Suisse on suosituin baari parhaalla sijainnilla. Täällä tarjoillaan yksinkertaisempia lounaita, hyviä drinkkejä ja parasta Aprés skiitä. Kahvilan ulkoterassilla voit nauttia auringosta myöhäiseen iltapäivään asti. Baarista löytyy myös ravintola. 

 

Café Campiglio

Café Campiglio sijaitsee Bar Suissen vieressä ja se on yksi Madonnan vanhimpia kahviloita. Tänne kannattaa suunnata jos haluat nauttia lasin Aperol Spritziä. 

 

Jumper

Jumper on kylän parhaimpia afterski-paikkoja. Baarissa tarjoillaan drinkkejä ja DJ soittaa kuuminta musiikkia. Aurinkotuolit otetaan käyttöön aurinkoisina päivinä ja afterski jatkuu iltaan asti.