Sestriere

2 035 – 2 823 m p y

Sestrière – aurinkovarma olympiakylä, jossa 400 rinnekilometriä

Lumivarma Sestrière sijaitsee lähellä Ranskan rajaa, 2 035 metriä merenpinnan yläpuolella. Kohde tuli maailmalla tunnetuksi Torinon Olympiakisoista vuonna 2006, kisojen alppilajit laskettiin täällä. Sestrièren hiihtoalueen nimi on Via Lattea, kutsumanimi Milky Way, alueelle on yli 400 km hoidettuja rinteitä. Rinteet ovat leveitä ja pitkiä ja soveltuvat kaikentasoisille laskettelijoille. 

Sestieren hiihtoalueella lasketellaan pääasiassa pitkillä ja hyvinhoidetuilla rinteillä, jotka soveltuvat kaikentasoisille laskettelijoille. Ei pidä myöskään unohtaa, että rinteiden ulkopuolella on hyviä offareita. Pienessä kylässä on monia kivoja kauppoja, luistelurata, uimahalli ja kahviloita.

FIAT -perhe Agnellin rakentama hiihtokeskus

Tiesitkö että Sestrièren hiihtokeskuksen rakennutti 1930 -luvulla FIAT -perhe Agnelli. Hiihtokeskus rakennettiin FIAT:in Torinon tehtaiden henkilökunnan vapaajanvietto kohteeksi. Kylän maamerkit, kaksi tornia, Agnelli rakennutti henkilöstönsä hotelleiksi. 

Italialainen ruoka

Italialainen ruoka jättää harvoin ketään kylmäksi. Kylässä on viihtyisiä ravintoloita joissa tarjollaan hyvää pizzaa, pastaa ja antipastoja. Kun ilta pimenee, ei se tarkoita että kylä hiljenee.Täällä on hyvä afterski -baareja iltapaikkoja, kuten Tabata Disco, johon mahtuu jopa 1 500 henkeä.

Tunnettu Olympia- ja World Cup kohde – Passion lives here

Sestierère on kuuluista monista suurista alppikisoistaan, mm. Olympia- ja World Cup kisoistaan. Vuoden 2006 Torinon Olympialaisten alppilajit laskettiin täällä ja Sestrièressä motto silloin oli ”Passion lives here”. Tämän moton voi tuntea edelleen kylässä. Testaa ihmeessä Olympia -rinteet!

Syitä valita Sestriere

Klassinen OS-kylä
Laskettelua Via Latteassa
Lyhyt lentokenttäkuljetus
Hyvä hinta-laatusuhde
Lumi- ja aurinkovarma
Kuuluisaa metsälaskettelua

Korkeus meren pinnasta 2035 m

Korkein hiihtokorkeus 2823 m

Suurin korkeusero 1483 m

Lentokenttäkuljetus 1 tim 45 min

Rinteitä

400

km rinteitä

92 hissejä

41 97 67

Hotellit Sestrieressä

lajittele

Sestrieren kartta