Ravintolat ja baarit Sestrièressä

Ravintolat ja baarit Sestrièressä

Sestrièrssä on muutamia viihtyisiä ravintoloista, baareja ja kahviloita. Useimmat tarjoilevat italialaista ja ranskalaista ruokaa. Kokeile gnoccia ja raclettia. Myöhemmin illalla jos menokenkää vipattaa, kylässä on useita pubeja, baareja ja discoja. Afterski on kansainvälinen.

Ravintolat

Last Tango

Yksi kylän suosituimpia ravintoloita. Ruokalistalta löytyy useita paikallisia ruokia, kuten lammasta, pastaa ja gnocchia. Täällä voit myös nauttia fondueta ja raclettea.

 

Vineria del Colle, Grand Hotel

Italialainen gourmetravintola paikallisilla erikoisuuksilla. Täältä löydät myös suuren valikoiman viinejä. 

 

Pinky Bar

Pub/ravintola, jonne kannattaa suunnata mikäli haluat herkullista pitsaa nopeasti. Iltaa kohden voi nauttia lasin viiniä italialaisen livemusiikin kera.

 

Il Centro

Täällä tarjoillaan yhdet kylän herkullisimmista pihveistä. Ruokalistalta löydät useita eri liha-annoksia mutta myös pitsaa ja pastaa. Päätä ateria herkulliseen jälkiruokaan.

 

Baarit ja klubit

Gragote Fashion Café

Hissien välissä rinteen lopussa sijaitsee Gragote Fashion Café. Täällä vietetään afterskitä sekä sisällä että ulkona. Livemusiikki soi terassilla aina kello 20.00 saakka! 

 

Discoteca Tabata

Sestrieren yksi harvoista yökerhoista. Täällä on kuitenkin tilaa yli 1 500 ihmiselle ja vierailevat DJ:t soittavat musiikkia. Tabata sijaitsee keskeisellä paikalla Grand Hotel:in alakerrassa.

 

I.GLOO Ski Bar

Vauhdikasta menoa, herkullista ruokaa ja maukkaita drinkkejä. I.GLOO sijaitsee keskellä kylää hissien läheisyydessä. Musiikki soi sekä sisällä että ulkona.