Ruoka & juoma Val Gardenassa

Ruoka & juoma Val Gardenassa

Selva sijaitsee upeiden Dolomiittien keskellä lähellä Itävallan rajaa ja maisemat Val Gardenan laaksossa ovat upeat kylään saavuttaessa. Kaikkialla pulppuaa etelätirolilainen ystävällisyys ja se yhdistettynä itävaltalaiseen arkkitehtuuriin sekä italialaiseen elämänmenoon tekevät tunnelmasta ainutlaatuisen.

Kylässä on baareja, pubeja, kahviloita ja ravintoloita, joista monet ovat korkealuokkaisia. Afterski Selvassa on hyvin itävaltalainen, musiikkia ja meininkiä on. Niille jotka haluavat hillitympää italialaista afterskitä on tarjolla kivoja aperitivo-baareja. Kylässä on myös hyvät ostosmahdollisuudet shoppaajille. Lähde kanssamme Val Gardenaan ensi talvena ja koe yksi maailman parhaista hiihtoalueista.

Katso lisää:
» Ravintolat
» Afterski & baarit

Ravintolat

La Bula

Viihtyisä perheravintola, jossa ruokaa laitetaan rakkaudella. Kokkien intohimo tuoreisiin, paikallisiin raaka-aineisiin todella maistuu ruuassa. Kokeile paikan ravioleja - et tule pettymään!

 

Sal Fëur

Tämä paikka on ollut Val Gardenan ylpeys jo yli 30 vuoden ajan. Kokeile paikallisia ruokalajeja ja erittäin herkullisia pitsoja tai vaikka vain lasi viiniä. Ravintolan viinikellari on täynnä paikallisia alueen viinejä. Täällä on myös kahvibaari mikäli mielesi tekee aitoa italialaista espressoa ja jotan makeaa ruokailun jälkeen.

 

Scoiattolo

Täällä tarjoillaan Etelä-Tirolin parhaita paloja. Pidetty hotelliravintola ja useita uudelleen palaavia vieraita.

 

Costabella

Suosittu paikka, joten suosittelemme varaamaan pöydän ajoissa. Henkilökunta on todella mukavaa ja ruoka on hyvää sekä annokset suuria. Pasta ja pitsa eivät koskaan ole maistuneet niin hyvältä kuin täällä.

 

Afterski & baarit

Saltos Bar

Suuntana afterski? Olet löytänyt oikean paikan. Baari on viihtyisä alppityyliin, joka sopii koko perheelle. Iltaa kohti tunnelma muuttuu juhlavammaksi ja pääset varmasti tanssimaan. Teemailtoja ja tapahtumia järjestetään säännöllisesti.

 

Bar La Stua

Afterski itävaltalaisilla vaikutteilla. Livemusiikkia, hyviä drinkkejä ja tietenkin monotansseja. Aurinkoiselle terassille mennään nauttimaan lasi Aperol Spritziä rinnepäivän päätteeksi. 

 

Siglu Bar

Tämä klubi, jota voi luulla suureksi igluksi tai disco-palloksi, tarjoaa afterskitä ja vauhdikasta juhlintaa.