Afterski Itävallassa

100 € ennakkovaraajan alennusta

Tarjous on voimassa viikoilla 2-5 ja 11-14. Avoin kauppa 1.10. saakka.

100 € ennakkovaraajan alennusta

Tarjous on voimassa viikoilla 2-5 ja 11-14. Avoin kauppa 1.10. saakka.

Anna koodi:

TALVI-100

Anna koodi:

TALVI-100

Itävallan paras afterski!

Itävalta on afterskin ystävän paratiisi. Loistava tunnelma, vaahtoava olut, monotanssit ja livebändit kuvaavat hyvin itävaltalaista afterskitä. Alle olemme listanneet Itävallan afterski-kohteiden viiden kärjen.

1. Saalbach – maailmanluokan afterskitä

Valmistaudu monotansseihin ja vaahtoavaan olueen! Saalbachin afterskitä ei voi olla huomaamatta, sillä sitä löytyy käytännössä kaikkialta. Ehdoton ykkönen on maailmankuulu Hinterhagalm, jossa tulee helposti vedetyksi mukaan niin piiritanssiin kuin shottikilpailuunkin. Jos haluat mieluummin istua rauhassa ja kuunnella elävää musiikkia, kannattaa suunnata ruotsalaisomisteiseen ravintola UnderBariin, jossa trubaduuri soittaa hittejä joka ilta.

Lue lisää

2. St Anton – juhlakohde nro 1

Jos etsit afterskin todellisia juuria, olet tullut oikeaan paikkaan. Afterski käytännössä keksittiin legendaarisessa Krazy Kanguruhssa ja siellä onkin tanssittu pöydillä jo vuodesta 1965 saakka. Afterskin kantaäiti sijaitsee lähellä tämän päivän trendikkäintä afterski-baaria, Mooserwirtia, jonka tanssilattialla kuumimmat disco-hitit kohtaavat perinteisemmät tanssiklassikot. St. Antonin yöelämästä löytyy jokaiselle jotakin, ja kylä onkin täynnä loistavia baareja, yökerhoja ja ravintoloita.

Lue lisää

3. Bad Gastein – aitoa, itävaltalaista afterskitä

Parkkeeraa suksesi lähimpään lumikinokseen ja nauti vaahtoava itävaltalainen olut eli bier! Bad Gasteinin afterski ja huvielämä kuuluvat Alppien parhaimmistoon ja tarjoavat suuren valikoiman baareja ja yökerhoja. Silver Bullet Bar on kiistatta kylän menevin paikka ja sieltä löytyykin jopa neljä baaria, shottiluukku sekä elävää musiikkia. Pari kertaa kauden aikana baarissa vierailee tunnettuja ruotsalaisartisteja ja DJ:tä.

Lue lisää

4. Ischgl – Tirolin viihde-elämän pääkaupunki

Ischglin yöelämä on parasta, mitä afterskitä rakastava laskettelija voi löytää. Huhu kertoo, että menevimpien baarien pöydät joudutaan vaihtamaan useamman kerran talvessa asiakkaiden villien monotanssien vuoksi. Kohde on tunnettu myös suurkonserteistaan, joita on ollut tähdittämässä huippuartistit kuten Katy Perry, Bob Dylan ja Rihanna.

Lue lisää

5. Zell am See – kansanvälistä iltaelämää

Zell am Seessa voi juhlia missä haluat ja milloin haluat. Riippumatta siitä, oletko ylhäällä rinteessä vai kylän keskustassa, löydät lukuisia baareja ja yökerhoja. Suosituin afterski-paikka on legendaarinen Schnaps Hans, joka sijaitsee ylempänä rinteessä. Kun kello lyö neljä iltapäivällä, kerääntyvät afterskin ystävät ravintolan valtavalle terassille ja tanssivat aina iltahämärään saakka.

Lue lisää