Huvielämä Bad Gasteinissa

Huvielämä Bad Gastein

Bad Gasteinin iltaelämä on vilkasta, sillä baareja, ravintoloita ja yökerhoja on joka makuun. 

Silver Bullet Bar. Kaksi uutta baaria, vaahtoavaa olutta ja hyvä ruokalista jenkkityyliin. Ravintolassa on neljä kerrosta ja katonraja 14 metrin korkeudessa. Bad Gasteinin paras afterski!

Jagdstube. Hotel Salzburger Hofin kodikas baari. Erittäin suosittu afterskillä. Hyvää ruokaa!

Eden Pub, klassinen englantilainen pub jossa nautit ”pint of lagerin”
tai aidon Guinnessin. Pubissa aina hyvä tunnelma.

Ritz Bar. Alppien kaunein hotellibaari sijaitsee Hotel Salzburger Hofissa. Pianomusiikkia joka päivä klo 18 alkaen.

Ritz Ravintola. Hotel Salzburger Hofin ravintolan kansainvälinen keittiö on tasokas. Kaunis ravintola ja hieno tunnelma. 

Hofkeller. Viehättävä ravintola Hotel Salzburger Hofin kellariholvissa. Hofkellerissa tarjoillaan fondueta, raclettea ja "steinplattea".

Angelo’s, uusittu ravintolamme talvelle 14/15. Viihtyisä ja suosittu italialainen ravintola, joka on tunnettu pitsoistaan. Listalta löytyy kuitenkin myös paljon muuta aina pastoista kalaruokiin. Angelo sijaitsee hotelli Edenin yhteydessä Silver Bulletin alapuolella.

Bellevue Alm. Legendaarinen hütte, johon mennään iltapäivisin suksilla ja iltaisin omalla tuolihissillä (ei kuulu hissilippuun). Alas pääsee kelkkarataa pitkin. Avoinna aamusta iltaan.

Angelina's Pizza Piazza & Bellini Bar. Hotel Postin italialais-amerikkalainen viihtyisä baari. Testaa aito "Bellini" (samppanjaa ja persikkatuoremehua). Baarissa on rauhallinen lounge-tunnelma.

Mika Jokela Hotel Salzburger Hofin keittiömestarina viikolla 8

Vanajanlinna Groupin keittiötoimenjohtaja Mika Jokela toimii Hotel Salzburger Hofin keittiömestarina viikolla 8/2018 Itävallan Bad Gasteinissa. Suomessa Mika Jokela vastaa kaikkien Vanajanlinna Groupin ravintoloiden keittiöiden toiminnasta. Mika Jokelalla on 25 vuoden kokemus keittiömestarina työskentelyssä Suomessa ja Pohjoismaissa, myös 2 ja 1 tähden Michelin -ravintoloissa.