hiihtolomamatkoja Bad Gasteiniin

lapsien suuri hiihtoparatiisi

Lapsien Bad Gastein – perheparatiisi!

Bad Gastein on hiihtoparatiisi koko perheelle. Täällä on perheystävällisiä rinteitä, skandinaavinen hiihtokoulu, suosittu seikkailukylpylä ja laaja valikoima aktiviteettejä. Alle 12v. lapset saavat koko talven ilmaisen suksivuokran ja jopa ilmaisen hissilipun tietyillä viikoilla. Varaa paras viikko perheellesi jo tänään!

Miksi Bad Gastein sopii perheille

Perheystävällinen hiihtoalue
Suorat lennot & lyhyt lentokenttäkuljetus
Kids Club
Skandinaavinen hiihtokoulu
Hienot perhehotellit
Ilmainen hissilippu* & suksivuokra

Hiihtolomatarjous

Hotel Salzburger Hof

Hotel Salzburger Hof

Loistava sijainti, 300 m hissille ja 50 m hiihtobussin pysäkille. 360 vuodetta, tyylikäs sisustus, paljon eri huonekategorioita kahden hengen huoneista sviitteihin. Kaikissa huoneissa DUX-sängyt, TV, hiustenkuivaaja, tallelokero ja ilmainen Wi-fi.

Useat huoneet sopivat perheille (jopa 6 hengelle) ja tarjoamme hyvät lapsialennukset. Hotellissa on kaksi spa-osastoa uima-altaineen ja saunoineen. Hieronta ja erilaisia hoitoja lisämaksusta. Kuntosali. Lapsille on leikkihuone, pelihuone ja paljon muuta. Ruoka on parasta laatua ja palvelu erinomaista. Huvielämää on tarjolla niin hotellissa kuin aivan lähietäisyydelläkin. 

 • Asiakkaiden arvio 4.6/5
 • Hissille 300 m
 • Keskustaan 10 m
 • Hiihtobussille 100 m
Sis. lennot, hotelli, puolihoito. Lähtö 15.2
1 595 €
Alk. hinta per henkilö

Ski Lodge Reineke

Ski Lodge Reineke

Reineke on Skandinaavinen laskettelijoiden hotelli, joka sijaitsee keskeisellä sijainnilla aivan Bad Gasteinin keskustassa, 350 metrin päässä hisseiltä. Hotellissa on sporttinen ilmapiiri ja hotellin tiimi pitää huolen siitä, että hotellin asukkaat saavat parhaan tunnelman laskettelulomalleen.

Tällä tiimillä on aina viimeisin sääennuste tiedossa, laaja tietotaito kylästä sekä vinkit laakson parhaimpiin rinteisiin. Ski Lodge Reinekessä on mukava ravintola sekä baari. Jokaisena aamuna hotellissa tarjoillaan laskettelijoille energiaa antava aamiainen ja illalla taas nautitaan 3-ruokalajin illallinen. Iltapäivisin hotelli järjestää erilaisia aktiviteetteja ravintolassa, kuten laskuleffoja, luentoja, trubaduureja ja lasketteluvisoja. Kaikissa huoneissa on DUX-sängyt, suihku/WC, TV, hiustenkuivaaja, tallelokero ja ilmainen Wi-Fi. Tarjolla eri kokoisia huoneita 2-7 hengelle. Täällä lepäät erinomaisesti pitkien laskupäivien jälkeen!

 • Asiakkaiden arvio 4.6/5
 • Hissille 300 m
 • Keskustaan 10 m
 • Hiihtobussille 100 m
Sis. lennot, hotelli, aamiainen ja hissilippu. Lähtö 15.2
1 095 €
Alk. hinta per henkilö

Hotel Eden Rock

Hotel Eden Rock

Hotel Eden Rockin remontti on nyt valmis. Täydellisesti uusittu hotelli on upea! Alkuperäinen hotelli on rakennettu vuonna 1906 ja sillä on erinomainen sijainti keskellä kylää ja siinä on n. 100 vuodepaikkaa.

Valittavissa on 2- ja 3-hengen huoneita sekä 4-, 5- ja 6-hengen huoneita, joissa osassa on 2 huonetta ja 2 suihkua sekä WC:tä. Hotellin alakerrassa on korkeatasoinen italialainen ravintola Angelo, jossa tarjoillaan myös aamiainen hotellin vieraille. Rakennuksessa on myös tunnettu Eden´s Pub. Tässä pubissa mm. U2:n Bono ja Hugh Grant ovat nauttineet jääkylmän Guinnessin. Vieraat, jotka ovat varanneet All Inclusive -paketin, syövät illallisen lähellä hotellia sijaitsevassa ravintolassa. Huoneissa, joissa osassa on myös parveke, on suihku/WC, TV ja minijääkaappi. 

 

 • Asiakkaiden arvio 4.4/5
 • Hissille 500 m
 • Keskustaan 0 m
 • Hiihtobussille 300 m
Sis. lennot, hotelli, aamiainen ja hissilippu. Lähtö 15.2
1 295 €
Alk. hinta per henkilö

Hotel Gisela

Hotel Gisela

Yksi suosituimmista hotelleistamme Bad Gasteinissa. 400m Stubnerkogel-hissille (ylämäki). 65 vuodetta, huoneita 2-4 hengelle. Kaikissa huoneissa suihku/WC, TV, hiustenkuivaaja ja ilmainen Wi-fi.

Runsas aamiainen sekä illalliset tarjoillaa Gisela Steakhousessa katutasossa. Gisela täyttyy ajoissa joten varaa pian!

Hotel Giselassa asut Bad Gasteinin ravintola- ja iltaelämän keskuksessa. Kylän parhaat afterskit ja yökerhot löytyvät heti ovesta ulos astuttuasi.

 • Asiakkaiden arvio 4.4/5
 • Hissille 400 m
 • Keskustaan 1 m
 • Hiihtobussille 100 m
Sis. lennot, hotelli, aamiainen ja hissilippu. Lähtö 15.2
1 395 €
Alk. hinta per henkilö

All Inclusive apsialennukset

Lapset 2-6 v. Lapset 7-12 v. Lapset 13-17 v.
Jopa 500 € Jopa 300 € Jopa 100 €

Lapsialennukset ovat voimassa Hotel Eden Rock, Ski Lodge Reineke & Hotel Gisela.

Lapsihinnat Hotel Salzburger Hof

ViikkoLento m/pHotelliPuolihoitolapsien hinta 2-12 v.
12 ✔︎ ✔︎ ✔︎ 1 €*
2-5, 11 ✔︎ ✔︎ ✔︎ 395 €
52, 1, 6-10 ✔︎ ✔︎ ✔︎ 495 €

*Viikolla 12 matkustavat kaikki alle 12v. lapset vain 1 eurolla sis. lennot, majoitus lisävuoteella & aamiaiset. Mikäli aikuinen ostaa hissilipun ja/tai suksivuokran, saa lapsi ilmaisen hissilipun ja suksivuokran. Huomioithan, että tarjous koskee yhtä ilmaista lasten hissilippua per maksava aikuinen.

Lapsien aktiviteetit

Perheystävällinen hiihtoalue

Gasteinerlaakson hiihtoalue koostuu viidestä eri alueesta: Stubnerkogel on lähinnä sijaitseva alue, joka sijaitsee Bad Gasteinin keskustassa ja sopii hyvin lapsiperheille. Stubnerkogel –hissiltä löytyy hiihtokoulu, lasten rinne ja kaikki hienot hotellimme. Toinen suosittu lapsiystävällinen hiihtoalue on Angertal/Schlossalm, jonne pääset joko bussilla tai hiihtämällä. Täältä löytyy aloittelijoiden rinteitä ja lasten alue lapsihisseineen.

Lue lisää

Ilmainen hissilippu lapsille Bad Gasteinissa

Viikolla 12 lapset/nuoret, alle 15-vuotta, saavat ilmaisen hissilipun mikäli vähintäin yksi aikuinen perheessä ostaa 6-päivän hissilipun.

 

Ilmainen suksivuokra lapsille

Bad Gasteinissa 2–12-vuotiaat lapset saavat suksivuokran veloituksetta, mikäli aikuinen vuokraa sukset (yksi lapsi per yksi maksava aikuinen). Huom! Varattava etukäteen matkavarauksen yhteydessä.

 

Skandinaavinen hiihto-opas

Bad Gasteinissa on hiihtokoulu, jossa on skandinaavinen hiihto-opas, joka opettaa 5-12v. lapsia laskemaan. Lapset jaetaan ryhmiin iän ja tason perusteella.

STS Kids Club – viikko täynnä seikkailua

Bad Gasteinissa meillä on oma Kids Clubimme, jossa kokeneet ohjaajat keksivät hauskaa tekemistä lasten kanssa sekä sisällä että ulkona. Skandinaaviset ohjaajamme pitävät huolen, että lapset viihtyvät taatusti! Pelaamme pelejä, leikimme lumessa, etsimme lumiaarteita, pidämme piknikin rinteessä, järjestämme lasten oman intiaani-afterskin sekä allasbileet vanhemmille lapsille. STS Kids Club varataan paikan päällä Bad Gasteinissa ja se soveltuu 4-12 vuotiaille lapsille. Hinta: 20€/päivä.

Lastenhoitoa Hotel Salzburger Hofissa

Hotel Salzburger Hofista löytyy paljon erilaisia lapsiaktiviteettejä. Muiden aktiviteettien lisäksi voit varata lastenhoitoa. Ole yhteydessä matkaoppaaseesi, mikä olet kiinnostunut lastenhoidosta.