hiihtolomamatkoja Bad Gasteiniin

lapsien suuri hiihtoparatiisi

Lapsien Bad Gastein – perheparatiisi!

Bad Gastein on hiihtoparatiisi koko perheelle. Täällä on perheystävällisiä rinteitä, skandinaavinen hiihtokoulu, suosittu seikkailukylpylä ja laaja valikoima aktiviteettejä. Alle 12v. lapset saavat koko talven ilmaisen suksivuokran ja jopa ilmaisen hissilipun tietyillä viikoilla. Varaa paras viikko perheellesi jo tänään!

Miksi Bad Gastein sopii perheille

Perheystävällinen hiihtoalue
Suorat lennot & lyhyt lentokenttäkuljetus
Kids Club
Skandinaavinen hiihtokoulu
Hienot perhehotellit
Ilmainen hissilippu* & suksivuokra

Lapsien aktiviteetit

Perheystävällinen hiihtoalue

Gasteinerlaakson hiihtoalue koostuu viidestä eri alueesta: Stubnerkogel on lähinnä sijaitseva alue, joka sijaitsee Bad Gasteinin keskustassa ja sopii hyvin lapsiperheille. Stubnerkogel –hissiltä löytyy hiihtokoulu, lasten rinne ja kaikki hienot hotellimme. Toinen suosittu lapsiystävällinen hiihtoalue on Angertal/Schlossalm, jonne pääset joko bussilla tai hiihtämällä. Täältä löytyy aloittelijoiden rinteitä ja lasten alue lapsihisseineen.

Lue lisää

Ilmainen hissilippu lapsille Bad Gasteinissa

Viikolla 12 lapset/nuoret, alle 15-vuotta, saavat ilmaisen hissilipun mikäli vähintäin yksi aikuinen perheessä ostaa 6-päivän hissilipun.

 

Ilmainen suksivuokra lapsille

Bad Gasteinissa 2–12-vuotiaat lapset saavat suksivuokran veloituksetta, mikäli aikuinen vuokraa sukset (yksi lapsi per yksi maksava aikuinen). Huom! Varattava etukäteen matkavarauksen yhteydessä.

 

Skandinaavinen hiihto-opas

Bad Gasteinissa on hiihtokoulu, jossa on skandinaavinen hiihto-opas, joka opettaa 5-12v. lapsia laskemaan. Lapset jaetaan ryhmiin iän ja tason perusteella.

STS Kids Club – viikko täynnä seikkailua

Bad Gasteinissa meillä on oma Kids Clubimme, jossa kokeneet ohjaajat keksivät hauskaa tekemistä lasten kanssa sekä sisällä että ulkona. Skandinaaviset ohjaajamme pitävät huolen, että lapset viihtyvät taatusti! Pelaamme pelejä, leikimme lumessa, etsimme lumiaarteita, pidämme piknikin rinteessä, järjestämme lasten oman intiaani-afterskin sekä allasbileet vanhemmille lapsille. STS Kids Club varataan paikan päällä Bad Gasteinissa ja se soveltuu 4-12 vuotiaille lapsille. Hinta: 20€/päivä.

Lastenhoitoa Hotel Salzburger Hofissa

Hotel Salzburger Hofista löytyy paljon erilaisia lapsiaktiviteettejä. Muiden aktiviteettien lisäksi voit varata lastenhoitoa. Ole yhteydessä matkaoppaaseesi, mikä olet kiinnostunut lastenhoidosta.