Perheparatiisi Bad Gastein

Koko perheen hiihtoloma

Bad Gastein on koko perheen hiihtoparatiisi. Kohteessa on lapsille erinomaisesti soveltuvia rinteitä, pohjoismaalainen hiihtokoulu ja suosittu kylpylä jossa kaiken ikäisille lapsille on erilaisia aktiviteetteja tarjolla. Talvisesongin aikana meillä on määrätyillä viikoilla loistavat lapsihinnat ja -alennukset. Joillain viikoilla lapsille on myös ilmainen suksivuokra ja hissilippu. Varaa perheen paras viikko jo tänään.

Bad Gastein soveltuu todella hyvin lapsiperheille; lyhyt matka lentoasemalta, perheystävälliset hotellit, paljon erilaisia aktiviteetteja ja hyvät lapsialennukset. Mikään päivä ei ole samanlainen. Hyvät ja ahkerat oppaamme tekevät kaikkensa jotta lapsille tulisi paras lomaviikko koskaan.

Perheystävällinen hiihtoalue

Gasteinerlaakson hiihtoalue koostuu viidestä eri alueesta: Stubnerkogel on lähinnä sijaitseva alue, joka sijaitsee Bad Gasteinin keskustassa ja sopii hyvin lapsiperheille. Stubnerkogel –hissiltä löytyy hiihtokoulu, lasten rinne ja kaikki hienot hotellimme. Toinen suosittu lapsiystävällinen hiihtoalue on Angertal/Schlossalm, jonne pääset joko bussilla tai hiihtämällä. Täältä löytyy aloittelijoiden rinteitä ja lasten alue lapsihisseineen.

Majoitus

Omat hotellimme Bad Gasteinissa soveltuvat erinomaisesti lapsiperheille ja hotelleissa on tilavia perhehuoneita ja hyvät illalliset. Kaikki hotellit ovat erilaisia ja takaamme että näissä hotelleissa hiihtoloma kokemuksesta tulee unohtumaton. Tämän takia meillä on valtavasti kanta-asiakkaita jotka palaavat vuosi toisensa jälkeen takaisin.

Mitä tapahtuu matkan aikana?

Lastenryhmämme STS Kids Club ja Young Riders tarjoavat paljon toimintaa kaiken ikäisille lapsille. Yhdessä lahjakkaiden oppaidemme kanssa lapsille riittää tekemistä koko viikon ajaksi. Yhteistä laskettelua, piknik rinteessä, pool party ja elokuvailta. Kaikki aktiviteetit ovat tietysti valinnaisia ​​ja osallistut niihin asioihin, joihin haluat.

Miksi Bad Gastein sopii perheille

Perheystävällinen hiihtoalue
Hienot perhehotellit
Suorat lennot & lyhyt lentokenttäkuljetus
Ilmainen hissilippu & suksivuokraamo*
Skandinaavinen hiihtokoulu
Lasten ryhmät